Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο; Διαβάστε τα θετικά και τα αρνητικά τους
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο; Διαβάστε τα θετικά και τα αρνητικά τους

20/6/2023

Ένα πραγματικά δύσκολο ερώτημα να απαντηθεί. Και δεν χρειάζεται κιόλας. Εμείς παραθέτουμε τα στοιχεία και τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου…

Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά των χειροκίνητων και των αυτόματων κιβωτίων;

Χειροκίνητο κιβώτιο εναντίον αυτόματου. Σα να λέμε, «αυγά τηγανητά ή ομελέτα»; Και οι δυο συνταγές έχουν θαυμαστές, και οι δυο συνταγές έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το τι θα αποφασίσει κανείς να χρησιμοποιήσει έχει περισσότερο να κάνει με τις ανάγκες του και με τις προτεραιότητες που θέτει στην αγορά ενός αυτοκινήτου. Αν, για παράδειγμα, κάποιος κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρά του στην εθνική και ελάχιστα κυκλοφορεί μέσα στην πόλη, δεν θα ωφεληθεί και τόσο αγοράζοντας αυτοκίνητο με αυτόματο.

Από την άλλη, ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να βαριέται τις αλλαγές ταχυτήτων πάνω από όλα και η χειροκίνητη μετάδοση να τον κάνει να βγάζει σπυράκια. Η επιλογή έχει να κάνει με τον καθένα μας ξεχωριστά. Αυτό δεν αφορά μόνο όσους ενδιαφέρονται για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, αλλά και αυτούς που ψάχνουν μεταχειρισμένο όχημα, μιας και τα μοντέλα με αυτόματο σασμάν έχουν γίνει ιδιαίτερα διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια.

Τα χαρακτηριστικά των δυο τύπων μετάδοσης είναι διαφορετικά και παρακάτω προσπαθούμε να σας δώσουμε μια ιδέα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε