Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ποιο μικρομεσαίο επιδόσεων θα έπαιρνες για κάθε μέρα;

Ποιο μικρομεσαίο επιδόσεων θα έπαιρνες για κάθε μέρα;

Διαβάστηκε από 15498 αναγνώστες - 11/11/2021

Μια ανάσα πριν τα GTi! Συγκρίνουμε τις 6 πιο γρήγορες «πολιτικές» εκδόσεις της μικρομεσαίας κατηγορίας και βλέπουμε ποιο θα ανακηρυχτεί βασιλιάς των επιδόσεων.

Μπορεί τα SUV να κερδίζουν συνέχεια αγοραστικό κοινό, όμως έχουν απομείνει ακόμα πολλοί λάτρεις των «παραδοσιακών» αμαξωμάτων, και δη των μικρομεσαίων hatchbacks. Στον τομέα της πρακτικότητας, η συγκεκριμένη κατηγορία διαθέτει άνετους χώρους για μία οικογένεια, διαστάσεις που δεν «ξεφεύγουν» υπερβολικά και είναι κατάλληλες για την πόλη αλλά και για τον αυτοκινητόδρομο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
Όπως και όλες οι κατηγορίες αυτοκινήτων, έτσι και η μικρομεσαία διαθέτει μοντέλα επιδόσεων, τα οποία εκτός από άνεση, χώρους και οικονομία καυσίμων, μπορούν να προσφέρουν οδηγικές συγκινήσεις και να μιλήσουν στην καρδιά των θερμόαιμων οδηγών. Συγκεντρώσαμε τα πιο γρήγορα… «γήινα» μικρομεσαία, αφήνοντας έξω τις πιο ειδικές, «πολεμικές» εκδόσεις όπως i30N, Golf GTI, Cupra Leon και Focus ST.
 
Ford Focus mHEV 182 PS ST-Line X, VW Golf 1.5 eTSI MHEV ACT 150PS DSG, Hyundai i30 159 PS 7-DCT 48V, Seat Leon 190 PS DSG, Skoda Scala 1,5 TSI 150 PS DSG7 και Toyota Corolla 2.0 Hybrid 178 PS «τρώγονται» μεταξύ τους, και μόνο ένα θα αναδειχτεί αρχηγός της αγέλης. Ποιο θα είναι αυτό;
 
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε