Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε Volvo XC40 με BMW X2 και Jaguar E-PACE

Διαβάστηκε από 31731 αναγνώστες - 30/9/2019

Οι τρεις μονομάχοι του συγκριτικού έχουν πολλά κοινά. Όπως θα δείτε όμως παρακάτω, είναι τρία εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα, που διαθέτουν κορυφαία ποιότητα και εκπέμπουν το ανάλογο κύρος..

Τα τρία αυτοκίνητα του συγκριτικού έχουν πολλά κοινά, όπως την υψηλή τιμή απόκτησης, στοχεύουν στο ίδιο αγοραστικό κοινό, αλλά δεν είναι ίδια. Όπως θα δείτε παρακάτω, είναι τρία εντελώς διαφορετικά μοντέλα που διαθέτουν κορυφαία ποιότητα αλλά εκπέμπουν και το ανάλογο κύρος.
 
Το Σουηδικό Volvo XC40 καταφέρνει με περίτεχνο να τρόπο να είναι όσο σοβαρό χρειάζεται αλλά ταυτόχρονα νεανικό και trendy.  Ρόλο παίζει σίγουρα η διχρωμία του αμαξώματος που ακόμα δεν έχει καταλάβει την premium κατηγορά. Είναι αρκετά διαφορετικό απ ότι έχουμε συνηθίσει και ο αέρας που εκπέμπει μας θύμισε κάτι από Land-Rover Evoque.



Η BMW Χ2 απ την άλλη, είναι ακριβώς αυτό που λέει η κωδική ονομασία της. Τοποθετείται στην γκάμα μεταξύ της Χ1 και της Χ3 παίρνοντας απ αυτά τα σπορ γονίδια, τις μεγάλες αναλογίες και φυσικά την κομψότητα.
Η Jaguar E-PACE, διαθέτει και αυτή με την σειρά της όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να είναι ένας από το τους καλύτερους παίχτες της κατηγορίας. Ακριβά υλικά, προσεγμένο φινίρισμα και σχεδίαση που κάνει τα κεφάλια να στρίβουν. Ολόκληρη η βρετανική κομψότητα έχει πάρει σάρκα και οστά σε αυτό το αυτοκίνητο
Τρείς ιππότες θα μονομαχήσουν για τον τίτλο της κατηγορίας. Διαθέτουν διαφορετίκα όπλα ο καθένας, και η μάχη θα είναι αμφίροπη..
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις