Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σύγκριση Ανήσυχων Χαρακτήρων...

21/11/2019

Δύο μεγάλα αυτοκίνητα για ανήσυχους χαρακτήρες, έχουν την ίδια λογική και τον ίδιο σκοπό.. Ποιος είναι αυτός? Μα φυσικά να μοιράσουν ατελείωτα χαμόγελα σε οδηγούς «που βράζει το αίμα τους» και όταν το θελήσουν μπορούν να κινηθούν με ταχύτητες supercar!

Είναι αγωνιστικά ή οικογενειακά? Είναι και τα δυο και μάλιστα με επιτυχία!
Και διευκρινίζουμε.. Την ώρα που οι επιβάτες απολαμβάνουν ανέσεις υψηλού επιπέδου με πολλά στοιχεία εξοπλισμού που ανεβάζουν το κύρος και την προσφερόμενη χλιδή (όπως για παράδειγμα τα πίσω θερμαινόμενα καθίσματα), κάτω από το καπό τους βρίσκονται 450 άλογα που μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να κολλήσουν τους επιβάτες στα θερμαινόμενα καθίσματα και να πιάσουν τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε σχεδόν 4δλ.



Το 6κύλινδρο μηχανικό σύνολο της BMW Alpina έχει σε σειρά τους κυλίνδρους, ενώ της Audi σε διάταξη V. Αμφότερα μπορούν να κινηθούν στον αυτοκινητόδρομο χωρίς ιδιαίτερο κόπο, με 300 χλμ./ώρα!
Είναι σαν να μας προκαλούν να τα συγκρίνουμε. Να τα συγκρίνουμε όμως ως οικογενειακά ή ως σπορ αυτοκίνητα? Αν υπολογίσουμε τις ιπποδυνάμεις τους, την τετρακίνηση και τις καυτές επιδόσεις, τότε η πλάστιγγα γέρνει προς την σπορ σύγκριση..
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις