Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
64 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα έρθουν μέχρι το 2026

64 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα έρθουν μέχρι το 2026

Διαβάστηκε από 51728 αναγνώστες - 25/11/2021
Mercedes EQE, Skoda Enyaq Coupé, Ford E-Crossover, Hyundai Ioniq 5N και Peugeot 208 PSE είναι μερικά από τα ηλεκτρικά μοντέλα που θα δούμε μέχρι το 2026! Η AutoBild παρουσιάζει 64 αυτοκίνητα που έρχονται μέσα τα επόμενα χρόνια.

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος «Fit for 55» από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου από το 2030 θα απαγορεύεται η πώληση νέων αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικές καύσης κι όλα τα νέα μοντέλα θα πρέπει να έχουν μηδενικούς ρύπους, η ηλεκτροκίνηση έχει πάρει τα πάνω της. Εκατομμύρια ευρώ δαπανούνται για την εξέλιξη της, ώστε να ξεπεραστούν άμεσα τα μειονεκτήματα της σε αυτονομία και χρόνο φόρτισης μπαταρίας, κάτι που όπως φαίνεται είναι καθαρά θέμα χρόνου. Μέσα σε αυτό το τεχνολογικό ράλι, οι εταιρίες σχεδιάζουν, εξελίσσουν και κατασκευάζουν αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με τη γκάμα πλέον να περιλαμβάνει από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως πολυτελή SUV. Τα σπορ αυτοκίνητα, όπως το Audi e-tron GT, επωφελούνται από την άμεση απόκριση και την υψηλή ροπή της ηλεκτρικής κίνησης, ενώ ιδρύονται ακόμη και νέες θυγατρικές μάρκες- παρακλάδια, αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων όπως έχει κάνει η Volvo με τη Polestar.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Παρόλο το μικρό ακόμα δίκτυο και τις ελλιπές υποδομές φόρτωσης στη χώρα μας, το Σεπτέμβριο του 2021, σχεδόν το 10% επί των συνολικών πωλήσεων αυτοκινήτων ήταν οχήματα που μπαίνουν στην πρίζα, είτε σαν Plug-in υβριδικά, είτε σαν αμιγώς ηλεκτρικά. Το νούμερο μπορεί να μην φαντάζει μεγάλο, αλλά είναι άκρως κατατοπιστικό, δείχνοντας την τάση του κοινού που στρέφεται σιγά σιγά προς την ηλεκτροκίνηση.  Πάμε να δούμε τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα που έρχονται μέσα στα επόμενα χρόνια!
 

Ηλεκτρικά που θα δούμε μέχρι το τέλος του 2021

Ηλεκτρικά που έρχονται το 2022

Ηλεκτρικά που ετοιμάζονται για το 2023

Ο σχεδιασμός των εταιριών για το 2024

Τι θα δούμε το 2025

Τα πρώτα του 2026

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις