Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκαλύπτουμε το νέο KIA Carnival

30/6/2020

Η KIA στέλνει το van της, Carnival, στον επόμενο γύρο και τη νέα γενιά του με μία νέα, πολύ εντυπωσιακά σχεδιασμένη πρόσοψη και μερικά στοιχεία SUV. Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες!

Ενώ το van της KΙΑ, το Carnival, έχει σταματήσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη ήδη από το 2010, πωλείται στη Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες ακόμη. Εκεί πέρα, το μοντέλο περνά τώρα στην τέταρτη γενιά του και δείχνει καλό και ενδιαφέρον, χάρη στη νέα σχεδίαση, που έχει και SUV στοιχεία. Ένας λόγος για την εντύπωση, που έχουμε σχηματίσει, είναι η μεταφορά της μπροστινής κολώνας προς τα πίσω, μια κίνηση, που εξασφαλίζει ότι το καπό του κινητήρα φαίνεται πιο μακρύ και πιο εντυπωσιακό σε σχέση με της απερχόμενης έκδοσης.

Το πίσω μέρος δείχνει αρκετά τεράστιο
Από την πλευρά της, η πρόσοψη δείχνει φουτουριστική. Αυτό οφείλεται, κυρίως, στα νέα φωτιστικά σώματα με τα εντυπωσιακά φώτα ημέρας. Διαχωρίζει τα φώτα υψηλής και χαμηλής δέσμης, καθώς και τα φλας με οδοντωτά σχήματα. Η χαρακτηριστική γρίλια της πρόσοψης, που παραπέμπει σε τίγρη, έχει επίσης επανασχεδιαστεί. Είναι μεγάλου μεγέθους και χωρίς πλαίσιο, ενώ περιβάλλεται από ένα πλέγμα που σχηματίζει διαμάντια σε σχήμα ρόμβου. Η κεντρική εισαγωγή αέρα, πάνω από τον προφυλακτήρα, μοιάζει με... λαιμό, ενώ οι πλευρικές εισαγωγές στέκονται κατακόρυφα, όντας και στενότερες.



Πάνω από τη γρίλια και τους προβολείς υπάρχει μια χαρακτηριστική γραμμή, η οποία συνεχίζεται πλευρικά και δίνει τη θέση της στη νέα, συνεχή λωρίδα φωτός στο πίσω μέρος. Το τελευταίο είναι απότομα κάθετο και φαίνεται αρκετά τεράστιο. Στο πλάι, το Carnival κάνει, ουσιαστικά, με το μεταλλικό στοιχείο του στην τρίτη κολώνα του αναφορά στο μεγάλο SUV της KΙΑ, το Sorento. Ωστόσο, οι Κορεάτες δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη ποια είναι η μορφή του εσωτερικού του αυτοκινήτου και ποιοι κινητήρες έχουν επιλεγεί να βρίσκονται κάτω από το μπροστινό καπό. Ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες αν θα βγεί το νέο KIA Carnival και στην αγορά της Ευρώπης, αλλά δεν έχει αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις