Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H νέα Mercedes C-Class του 2021

Διαβάστηκε από 15717 αναγνώστες - 3/11/2020

Η Mercedes είναι στο τελικό στάδιο των δοκιμών της νέας C-Class, που θα παρουσιαστεί επίσημα το 2021. Το νέο μοντέλο ακολουθεί την νέα σχεδιαστική γραμμή και θα έχει πληθώρα επιλογών σε κινητήρια σύνολα. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο μοντέλο.

Την μεγαλύτερη αναμονή για τα νέα μοντέλα της Mercedes, κερδίζει σίγουρα η νέα C-Class. Το ανανεωμένο μοντέλο θα παρουσίαστει επίσημα το νέο έτος, και οι πληροφορίες που έχουμε είναι ήδη πολλές.

Η επερχόμενη C-Class, ακολουθεί τα βήματα της ανανεωμένης E-Class, καθώς έιναι εφοδιασμένη με μια πιο οβάλ γρίλια, που πλαισιώνεται από λεπτότερους προβολείς. Αρκετά εντυπωσιακός θα είναι και ο νέος προφυλακτήρας, με τις ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα. Η εμπρός σχεδίαση είναι αρκετα δυναμική, με το καμπυλόγραμμο καπό, και τις έντονες δυναμικές γραμμές.

Στο εσωτερικό θα δεσπόζει το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, πάνω από την κεντρική κονσόλα και θα πλαισιώνεται από τους αεραγωγούς και τα χειριστήρια του κλιματισμού.
 
Η νέα Mercedes C-Class θα είναι διαθέσιμη, τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel και φυσικά θα υπάρχουν εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με σύστημα 48 Volt και υβριδική μονάδα για μείωση της κατανάλωσης και βελτίωση των επιδόσεων. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ένα e-Boost 100 Nm, που θα μπορεί να δώσει έξτρα ζωντάνια ακόμα και στις βασικές τετρακύλινδρες εκδόσεις. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις