Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ιδού το νέο Audi RS3 του 2021

28/12/2020

Το νέο Audi RS3 θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του μέσα στο 2021, ενώ το μοντέλο πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης. Θα είναι εφοδιασμένο με τον 2,5 λίτρων πεντακύλινδρο κινητήρα και θα αποδίδει πάνω από 420 ίππους.

Η Γερμανική βιομηχανία της Audi «ξεμπέρδεψε» με την παρουσίαση και το εμπορικό λανλσάρισμα του νέου A3 και ανέλαβε να ολοκληρώσει αλλά και να τελειοποιήσει την πιο δυναμική έκδοση της σειράς, το νέο Audi RS3. Το νέο μοντέλο θα υπερβεί τα δεδομένα και θα ανταγωνιστεί στα ίσια τις Mercedes-AMG A 45 4MATIC και A 45 S 4MATIC. 

Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο θα είναι το πιο επιθετικό και αιχμηρό 3αρι της Γερμανικής βιομηχανίας. Οι εντυπωσιακές του λεπτομέρειες προσελκύουν τα μάτια και το ενδιαφέρον του κοινού, και εκστασιάζουν με τις επιδόσεις του. Στον πρόβολο δεσπόζουν οι μεγάλες εισόδους αέρα και η single frame μάσκα χωρίς πλαίσιο όπως το RS Q3. Δυναμισμό και επιθετικότητα προσφέρουν τα φουσκωμένα φτερά του μοντέλου, όπως και η μεγαλύτερη αεροτομή. Ιδιαίτερα είναι και τα φώτα του νέου Audi RS3, αφού με τον φιμέ χρωματισμό προσθέτουν «αγριάδα» στο μοντέλο.  
 
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει
Το νέο Audi RS3 θα κρατήσει τον γνωστό και πολύ επιτυχημένο πεντακύλινδρο κινητήρα που εντυπωσίασε με την αξιοπιστία και τις επιδόσεις του. Το 2,5 λίτρων turbo μοτέρ, θα συνδυαστεί με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και το τετρακίνητο σύστημα με επιδόσεις άνω των 420 ίππων με 500Nm ροπής. Πληροφορίες ήδη αναφέρουν πως το νέο Audi RS 3 θα χρειάζεται 4,1 δευτερόλεπτα για τα 100χλμ/ώρα. Η τελική ταχύτητα θα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250χλμ/ώρα, με δυνατότητα αύξησης στα 280 με επιπλέον χρέωση.
Η Audi πραγματοποιεί ήδη τις δοκιμές εξέλιξης του νέου RS3 το οποίο είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί μέσα στο 2021, ενώ η τιμή του θα είναι λίγο λιγότερο από 60.000 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις