Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με 380 ίππους το νέο Kia Stinger

4/5/2020

Το Kia Stinger είναι στην αγορά από το 2017, οπότε ήρθε η ώρα για ένα facelift μοντέλο και αυτό θα συνοδεύεται από νέους κινητήρες. Το sedan είναι προς το παρόν διαθέσιμο με δύο τετρακύλινδρους (200 και 245 ίππων) και έναν κινητήρα V6, 366 ίππων στο Stinger GT. 

Το νοτιοκορεατικό περιοδικό "Toprider" αναφέρει ότι η έκδοση με τον V6 κινητήρα θα αποκτήσει περισσότερη δύναμη και πιο συγκεκριμένα 380 ίππους και με 528 Nm ροπής, δηλαδή 14 ίππους και 18 Nm περισσότερη ροπή. Επιπλέον, το Stinger θα εξοπλίζεται με νέο σύστημα εξάτμισης, το οποίο θα εξασφαλίζει ένα επιθετικό ήχο.   

Οπτικά, το facelift του Kia Stinger θα περιλαμβάνει τα «συνηθισμένα», δηλαδή νέας σχεδίασης εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, αλλά και νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέο ψηφιακό κόκπιτ και την οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το έλεγχο του συστήματος infotainment, χαρακτηριστικά που έχουν τοποθετηθεί πρόσφατα, και στο νέο Kia Sorento. Το νέο Kia Stinger αναμένεται να παρουσιαστεί το 2021 με τιμή που θα ξεκινά από τα 45.000 ευρώ.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις