Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Νέα BMW Σειρά 1

18/7/2019

Ένας Ασος για όλους! Μέχρι σήμερα η Σειρά 1 της BMW ήταν κάτι το μοναδικό. Η νέα γενιά όμως, είναι προσθιοκίνητη, και όχι πισωκίνητη, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή.

Αυτή κι αν είναι πρόοδος! Δεν εντυπωσιαζόμαστε χωρίς λόγο, αφού η νέα Σειρά 1 της BMW διαθέτει πάρα πολλές μοντέρνες τεχνολογίες, τις οποίες μπορεί κάποιος να παρατηρήσει χωρίς να πρέπει να οδηγήσει ή να σκύψει μέσα στο μπροστινό καπό. Η νέα Σειρά 1 ξεκλειδώνει τις πόρτες της μέσω Smartphone, το κάθισμα του συνοδηγού της θερμαίνεται κατόπιν φωνητικής εντολής και αντιδρά, ψάχνοντας στα συστήματά της, μετά από συγκεκριμένες χειρονομίες του οδηγού. Με άλλα λόγια οτιδήποτε παλιό έχει μείνει έξω από το νέο μικρομεσαίο μοντέλο της BMW.



Αυτό ισχύει και για τη φιλοσοφία της μετάδοσης της κίνησης, καθώς η νέα Σειρά 1 είναι προσθιοκίνητη, όπως τα μοντέλα όλων των υπόλοιπων εταιρειών (ή των Audi και Mercedes-Benz) στη μικρομεσαία κατηγορία. Εφόσον λοιπόν, στον ανταγωνισμό όλα λειτουργούν σωστά, γιατί να μη δοκιμάσει και η BMW; Στο κάτω κάτω, η νέα τεχνολογία δεν είναι πιο μοντέρνα ή πιο έξυπνη, απλώς είναι οικονομικά πιο προσιτή. Φυσικά και μπορεί να πραγματοποιήσει η BMW ό,τι καταφέρνουν και οι άλλοι. Απλώς, οι Βαυαροί πάντα κάνουν και κάτι παραπάνω. Στην περίπτωση της νέας Σειράς 1 εξετάζουμε αν η καινοτομία έχει άμεση επιρροή στη μηχανική. Έχει και μάλιστα, θετική!
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις