Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Skoda Enyaq Coupe IV: Και κουπέ, και RS και πρακτικό γίνεται;
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Enyaq Coupe IV: Και κουπέ, και RS και πρακτικό γίνεται;

Διαβάστηκε από 12792 αναγνώστες - 22/3/2022

Το Skoda Enyaq Coupe είναι πιο δυναμικό, πιο επιθετικό, πιο RS. Εξακολουθεί όμως να παρέχει τα ίδια επίπεδα χρηστικότητας;

Skoda Enyaq Coupe IV: Rs και πρακτικό σε ένα!

 
Λένε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ήσυχα και διακριτικά. Κουραφέξαλα. Και αν σκάσετε με το 2,2 τόνων coupé SUV σε χρώμα ξεθωριασμένου Γκοτζίλα έξω από εργοτάξιο για να κάνετε φωτογράφιση/ δοκιμή, θα καταλάβετε τι εννοώ. Ευθύς αμέσως οι εργάτες παρατάνε τα κομπρεσέρ και τα φτυάρια και περικυκλώνουν με περιέργεια το νέο Skoda Enyaq Coupé RS iV. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το χρώμα του αυτοκινήτου της δοκιμής μας δικαιολογεί κατά κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σε αντίθεση με το «κανονικό» Enyaq, η οροφή του «δικού μας» στο πίσω μέρος έχει κλίση προς τα κάτω, δίνοντας στο μοντέλο τον τίτλο Coupé και στην εμφάνιση ένα σημαντικό στοιχείο δυναμισμού, που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την εμπρός ποδιά, που έχει ανασχεδιαστεί.



Μπορεί να το κοιτάς και το μυαλό σου να μην πηγαίνει σε ήρεμες, χαλαρές βόλτες, αλλά σε γρήγορα ξεκολλήματα και γκάζια – αν όμως το δεις μέσα θα καταλάβεις πως καμιά φορά οι μεγάλοι χώροι μπορούν να συνδυαστούν με τη σπορ αίσθηση. Πραγματικά, πέντε ενήλικες μπορούν άνετα να βολευτούν στα καθίσματα του Enyaq coupé, έχοντας αρκετό «αέρα» σε πόδια, ώμους και κεφάλι κάτω από τη στάνταρ πανοραμική οροφή.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε