Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Πιο ευχάριστη... παρέα και ανθεκτικότερο το facelift KIA Niro

8/10/2020

H ΚIA εξοπλίζει τις τρεις εκδόσεις του Νiro με επιπρόσθετες υπηρεσίες στον τομέα της ψυχαγωγίας, ενισχύει την δυνατότητα φόρτωσης έξτρα βάρους και παράλληλα διατηρεί αμετάβλητο οικονομικό status.

Στην ποιοτική αναβάθμιση και των τριών εκδόσεων του Νiro προχώρησε η KIA έχοντας ως στόχο να συμβαδίσει με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο διαρκώς αυξανόμενος ανταγωνισμός στην κατηγορία των crossover, άλλωστε, δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό και η εταιρεία διαθέτει στην αγορά τρία νέα βελτιωτικά μοντέλα του Niro, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021. Αναβαθμίσεις, μάλιστα, οι οποίες συνδυάζονται με σταθερό οικονομικό status.
 
Οι τροποποιήσεις που έγιναν δεν λογίζονται ριζικές, μιας και το κάθε νέο facelift μοντέλο μοιάζει αρκετά οπτικά με τον προκάτοχό του. Την πρώτη μεγάλη αλλαγή εντοπίζουμε στην δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου. Πιο συγκεκριμένα, στο καινούργιο αυτοκίνητο με την ισχυρή έκδοση των 150 kW μπορούμε να τοποθετήσουμε επιπρόσθετες αποσκευές βάρους 100 κιλών. Χαρακτηριστικότερο πλεονέκτημα στο νέο eNiro το γεγονός πως μπορούμε να μεταφέρουμε πλέον ακόμη και ένα ποδήλατο, δένοντάς το στον κοτσαδόρο! Με την αναβάθμιση αυτή, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το κατά πόσο ο επιπλέον όγκος επηρεάζει την λειτουργικότητα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
 
Στο υβριδικό και plug-in υβριδικό Niro, στην προϋπάρχουσα οθόνης αφής 8 ιντσών προστίθεται η υπηρεσία του ψηφιακού ραδιοφώνου, το οποίο μάλιστα μπορεί ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του να ακούν σε ιδιαίτερα... ψηλά ντεσιμπέλ χάρη στο νέο ηχοσύστημα DAB+ το οποίο και εγκαθίσταται. Εκτός αυτού, κάθε Niro εξοπλίζεται προαιρετικά με ηλεκτρικό κάθισμα για περισσότερη άνεση στο ταξίδι.
 
Ανεξάρτητα από τις αναβαθμίσεις σε συγκεκριμένες λειτουργίες του ΚΙΑ, το κόστος των νέων facelift εκδόσεων παραμένει αμετάβλητο. Το υβριδικό Νiro ιπποδύναμης 140 αλόγων και βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη κοστίζει 26.310 ευρώ. Το βασικό plug-in υβριδικό αρχίζει στα 33.133 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό μοντέλο, eNiro, ξεκινά στις 34.400 ευρώ στην έκδοση των 100 κιλοβάτ. Η βελτιωμένη σειρά eNiro με 150 kW βρίσκεται στα 38.105 ευρώ, πάντοτε σε τιμή Γερμανίας.
 
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραγγείλει άμεσα οποιαδήποτε version KIA Niro.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις