Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
11 φωτογραφίες »

Πως υπερισχύει έναντι του ανταγωνισμού το νέο VW Golf?

Διαβάστηκε από 46268 αναγνώστες - 10/11/2020

Τα κατάφερε ή απέτυχε; Αρκούν οι σούπερ τεχνολογίες του νέου Golf για να ισχυριστεί κάποιος ότι «βάζει κάτω» τους ανταγωνιστές του; Δες όλα τα καινούργια πράγματα που του «φόρτωσε» η VW και πες μας αν πραγματικά θα το έλεγες και εσύ!

Το μεγαλύτερο προσόν του νέου Golf είναι για πολλούς ότι το χουν φουλάρει στην τεχνολογία, πως τα πάει όμως στο δρόμο; Κατάφερε η VW αυτό που ήθελε, να φτιάξει το καλύτερο μικρομεσαίο που φτιάχτηκε ποτέ;

Το νέο VW Golf παρουσιάστηκε πλέον και εμείς το οδηγήσαμε ήδη. Η VW φρόντισε να εφοδιάσει το νέο αυτοκίνητο της, με όλη την σύγχρονη τεχνολογία αυτοκινήτων, στοχεύοντας την κορυφή. Πράγματι, σε αυτόν τον τομέα η VW ενήργησε με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο. 



Πόσο καλά λειτουργούν όλα αυτά τα συστήματα, το δοκιμάσαμε στη συνάντηση, που οργάνωσε η VW για τους δημοσιογράφους του χώρου. Στις επόμενες σελίδες λοιπόν, σας περιγράφουμε πόσο πολλά καινούργια πράγματα βρίσκονται κάτω από τη λαμαρίνα του νέου Golf. Και πιστέψτε μας, είναι πολλά. 


Απόλυτο highlight το νέο σύστημα φωνητικών εντολών
Σίγουρα πρώτο και πιο εντυπωσιακό είναι το νέο σύστημα με το οποίο ο οδηγός μπορεί να ανοίξει σχεδόν... διάλογο με το νέο Golf. Το νέο σύστημα φωνητικών εντολών αντιδρά άμεσα και σωστά σε εντολές, σχετικές με το σύστημα πλοήγησης, τον κλιματισμό, τα συστήματα πληροφοριών και ψυχαγωγίας, αλλά και το τηλέφωνο. Πολλές λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω περισσότερων δυνατοτήτων (ακόμα και μέσω σταθερών διακοπτών στο τιμόνι). Πάντως, ο οδηγός χρειάζεται συχνά να ψάχνει με το δάχτυλό του, το σωστό σημείο στην οθόνη αφής, με αποτέλεσμα να αποσπάται η προσοχή του. Τα menu και τις σύντομες εντολές πρέπει να τα γνωρίζει κανείς καλά, αλλά εν τέλει, ποιος δεν μαθαίνει το αυτοκίνητο του μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις