Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πιο φιλικό στο περιβάλλον, ζητά όμως τον έξτρα εξοπλισμό

Διαβάστηκε από 46345 αναγνώστες - 10/11/2020

Πιο "πράσινο" από ποτέ
Οι diesel κινητήρες με το διπλό ψεκασμό ουρίας που χρησιμοποιεί το νέο Golf, λειτουργούν πολύ καθαρά σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας. Οι TSI (όλοι τους με φίλτρο σωματιδίων) επωφελούνται ως eTSI από την ηλεκτρική υποστήριξη μέσω της μίζας. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την ήπια λειτουργία του συστήματος stop & start. Επιπλέον, χρήσιμα είναι και τα συστήματα εξοικονόμησης CO2, όπως η απενεργοποίηση κυλίνδρων και το πρόγραμμα οδήγησης Eco.



Μεγάλη η λίστα του εξτρά εξοπλισμού

Ακόμα κι αν το ψηφιακό cockpit είναι εγκατεστημένο ήδη από το εργοστάσιο, το μεγαλύτερο μέρος του προηγμένου τεχνολογικά εξοπλισμού είναι προαιρετικό. Για παράδειγμα, το σύστημα πλοήγησης: Μπορεί, η τεχνολογία μέσα σ αυτό υφίσταται, ωστόσο απαιτείται μία εφαρμογή και επιπλέον πληρωμή, για να «ξεκλειδώσει». Στον τομέα του φωτισμού, αμεσα, διατίθενται τρία συστήματα προβολέων για να διαλέξετε, με τα φώτα LED αντί για λάμπες πυρράκτωσης να είναι standard από τη βασική έκδοση, αλλά οι έξυπνες παραλλαγές τους κοστίζουν επιπλέον.

Συμπέρασμα
Υπάρχουν πολλά καινούργια πράγματα στο νέο Golf. Ωστόσο, πολλά από αυτά (δυστυχώς, ακόμα και από τον τομέα της ασφάλειας) δεν ανήκουν στο standard εξοπλισμό. Κατά τα άλλα, ο κινητήρας 1.5 eTSI και το αυτόματο κιβώτιο DSG αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό.