Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Nissan 400Ζ θα είναι «Κόλαση»

Διαβάστηκε από 17973 αναγνώστες - 9/6/2020

Το λογότυπο «Ζ» αποτελεί κληρονομιά sport χαρακτηριστικών, και το νέο Nissan 400Z θα σπάσει όλα τα στερεότυπα των προηγούμενων «Ζ» που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Η AUTO BILD σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες για το επόμενο Nissan που θα λατρέψεις!

Το νέο Nissan 400Z θα μπει στην ζωή μας, λογικά το επόμενο έτος, όμως ήδη κυκλοφορούν αρκετές πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο και η AUTO BILD, έχει ενημέρωση για τα χαρακτηριστικά του, που θα συναρπάσουν τους οδηγούς που ζητούν έντονες συγκινήσεις. 

Το νέο Nissan 400Ζ, έχει βασιστεί στην σχεδίαση του 240Z, ενώ χαρακτηρίζεται από καθαρότερες μοντέρνες γραμμές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει ως ρετρό. Την πρώτη ματιά σου θα κλέψει το εμπρός ζευγάρι προβολέων LED, με κυκλικό σχήμα ως φόρο τιμής στο Θρυλικό 240Z, ενώ ολοκαίνουργια είναι η μάσκα στο νέο μοντέλο, αφού δεν σχετίζεται με την χαρακτηριστική V-Motion γρίλια της Ιαπωνικής βιομηχανίας. που προσφέρει η μάρκα στην πλειοψηφία των νέων αυτοκινήτων της. 
 
Κάτω από τα καπό θα συνατήσουμε ένα κινητήρα V6 twin-turbo 3,0 λίτρων, με ιπποδύναμη 400 αλόγων. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, η Nissan αναμένεται να προσφέρει επιλογές χειροκίνητου και αυτόματου κιβωτίου, στο νέο Nissan 400Z.
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις