Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Χρυσό Τιμόνι 2019

Διαβάστηκε από 52884 αναγνώστες - 27/11/2019

21 φιναλίστ διεκδικούν τα 7 «Χρυσά Τιμόνια» της χρονιάς σε κάθε κατηγορία. Για να βγουν τα τελικά αποτελέσματα, χρειάστηκε μια πολύ σκληρή μέρα δοκιμών, στην πίστα Lausitzring.

Κατά το ξεκίνημα αυτού του ηλιόλουστου πρωινού η περιοχή με τη διάσημη πίστα μοιάζει περισσότερο να είναι... κατσούφικη. 21 μοντέλα προκρίθηκαν στον τελικό, μετά την ψηφοφορία των αναγνωστών μας, και καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν την κριτική επιτροπή των ειδικών μας. Τα πιο αγαπητά αυτοκίνητα της χρονιάς, χωρισμένα σε 7 κατηγορίες, θέλουν να προβάλλουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού τους, την ίδια στιγμή που στην πίστα του Lausitz φυσά τόσο πολύ, που οι συνθήκες παραπέμπουν σε αγώνες - όχι αυτοκινήτων, αλλά... ιστιοπλοϊας. Ήλιος, χαλαζοθύελλα, έντονη βροχόπτωση... Ωστόσο, επαγγελματίες αγωνιζόμενοι της κλάσης ενός Hans-Joachim Stuck δεν επηρεάζονται από τον καιρό.



Τους ενδιαφέρει κυρίως να εκτελέσουν την αποστολή, για την οποία έχουν κληθεί, κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο εδώ και πολύ καιρό. Η κριτική επιτροπή περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικού χαρακτήρα προσωπικότητες, όπως συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα του τελικού. Στην εκκίνηση, λοιπόν, συναντούμε πρωταθλητές, όπως ο Mattias Ekström, η νεαρή και ελπιδοφόρος για το μέλλον Sophia Flörsch, ο επαγγελματίας των PS Sidney Hoffmann, αλλά και ο αγωνιζόμενος, καθώς και star του YouTube, Felix von der Laden. Μαζί τους, φυσικά, οι επαγγελματίες δοκιμαστές του AUTO BILD. Έτσι, η πίστα του Lausitz δεν πρέπει να είναι... κακοδιάθετη, αλλά να απολαύσει την αφρόκρεμα της αυτοκίνησης, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτροκίνητων μοντέλων.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις