Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Οι Χρεώσεις σε 21 εταιρείες για το Μικρό service στην Ελλάδα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι Χρεώσεις σε 21 εταιρείες για το Μικρό service στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 29927 αναγνώστες - 23/1/2023

Πήραμε σε 21 εταιρείες τηλέφωνο και ζητήσαμε κόστος για το «μικρό» service, κατόπιν πήγαμε τα αυτοκίνητα και είδαμε το τι μας χρέωσαν τελικά. Έως και 71% η διαφορά στην τελική τιμή.

Το κόστος ενός service δεν είναι απλή υπόθεση

Οι τιμές είναι ένα θέμα που μας απασχολούν όλους. Τι θα πληρώσω; Θα με «γδάρουν» αν πάω σε αντιπροσωπεία; Είναι μονάχα λίγες από τις σκέψεις που μας περνάνε όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουμε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Σίγουρα ξέρουμε πως θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω, και αυτό έχει αξία αν είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Στο παρακάτω γράφημα δεν αξιολογούμε την τιμή, αξιολογούμε την διαφορά της τιμής που μας είπανε στο τηλέφωνο πως θα πληρώσουμε με αυτό που τελικά πληρώσαμε.

Δείτε στη συνέχεια και τι πληρώσαμε για service σε κάθε εταιρεία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Θετική έκπληξη η BMW, μία premium εταιρεία η οποία μας χρέωσε πολύ λιγότερα από ότι μας είχε πει και βρίσκεται στην κορυφή με -17%.

Στον αντίποδα μας χρέωσαν 70% πάνω από την τιμή που μας είπαν στην SUZUKI, 65ευρώ παραπάνω από ότι μας είπαν για ένα απλό service.

Πόσο πληρώσαμε σε κάθε εταιρία

Στο θέμα κόστους, και αυτό έχει την δική του βαρύτητα, πρωταθλήτρια οικονομίας βγήκε η Citroen, πληρώσαμε τα λιγότερα απο οποιαδήποτε μάρκα, παρά την ποσοστιαία διαφορά τιμής σε σχέση με αυτά που μας είπαν τηλεφωνικά.
 

Εταιρεία Τιμή σε ευρώ
CITROEN 102
BMW 125
PEUGEOT 135
NISSAN 145
SUZUKI 145
OPEL 149
SKODA 149
HONDA 150
HYUNDAI 155
SEAT 159
RENAULT 170
VW 170
ALFA ROMEO 173
TOYOTA 174
KIA 178
AUDI 180
FIAT 180
FORD 195
VOLVO 224
MAZDA 246
MERCEDES 298

Δεύτερη βγήκε η BMW, εντυπωσιακό αν αναλογιστείς πως πρόκειται για premium μάρκα, το ίδιο και την Peugeot που πλέον θεωρείται premium.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μοντέλα που πήραν μέρος στην έρευνα ήταν ηλικίας 8 έως 12 ετών ώστε να ήταν παρεμφερής η αντιμετώπιση τους.
 

Δείτε ξανά την Μεγάλη Έρευνα του AutoAgora για τις μάρκες που έχουν προβλήματα στα συνεργεία τους, με τα αποτελέσματα να είναι αποκαρδιωτικά.
Δείτε επίσης ποιες εταιρείες έχουν την χειρότερη εξυπηρέτηση στο service και πως μερικές είναι premium μόνο στο όνομα!
Εσείς ξέρετε ποια είναι τα σημεία που πρέπει να ελέγχουν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία; Δείτε τώρα!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε