Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας στο Ράλλυ Ακρόπολις 2021!

25/6/2021

Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WRC και η μεγάλη είδηση αφορά την επιλογή ειδικής διαδρομής στο κέντρο της Αθήνας!

Κάτι λιγότερο από τρεις μήνες απομένουν για την (επαν)εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA και ήδη η αγωνία έχει χτυπήσει κορυφή! Στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ευχαρίστησε τους συντελεστές που συνέβαλαν στο εγχείρημα της επιστροφής του αγώνα στον κορυφαίο θεσμό αγώνων WRC, ενώ παράλληλα έκανε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για μία ειδική διαδρομή που θα διοργανωθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας με μήκος περίπου 1χλμ.. Η εν λόγω διαδρομή θα ακολουθήσει αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί κάτω από την Ακρόπολη και θα φέρει την «καρδιά» του αγώνα σε ορισμένους από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, με αποκορύφωμα το πέρασμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων γύρω από την Πλατεία Συντάγματος!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε