Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα εκατομμύριο Peugeot 2008

23/1/2019

Έξι χρόνια μετά το λανσάρισμα του Peugeot 2008 ολοκληρώνεται ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Mulhouse του Ομίλου PSA βγήκε το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο.

Το Peugeot 2008 παράγεται σε τρεις ηπείρους, στην Ευρώπη, την Κίνα και τη Λατινική Αμέρική, αλλά η πορεία του ξεκίνησε στο εργοστάσιο της Mulhouse, το οποίο σήμερα γιορτάζει την παραγωγή του εκατομμυριοστού αυτοκινήτου. Το μικρό SUV της γαλλικής μάρκας είναι πιστοποιημένο με “Origine France Garantie" από το λανσάρισμά του, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των μερών του έχουν κατασκευαστεί στη Γαλλία.
 

Με παραγωγή πάνω από 1.210.250 μονάδες παγκοσμίως, το Peugeot 2008 κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε πολλές από τις χώρες που διατίθεται, όπως αποδεικνύεται και από τους αριθμούς. Η ελκυστική εμφάνιση, το προηγμένο σύστημα πρόσφυσης 4-mode Grip Control, ο τεχνολογικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας και οι κινητήρες προδιαγραφών Euro 6.2 με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 PureTech να αποσπάει το βραβείο του κινητήρα της χρονιάς, αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας του Peugeot 2008.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως, το Peugeot 2008 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά με μερίδιο της τάξεως του 10%, αποτελώντας μια από τις καλές λύσεις αγοράς στην κατηγορία των μικρών SUV.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις