Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Green Revolution e2go: Scooter σε τιμή… ποδηλάτου!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Green Revolution e2go: Scooter σε τιμή… ποδηλάτου!

Διαβάστηκε από 37443 αναγνώστες - 3/10/2022

Το e2go ανήκει στην κατηγορία των 50κ.εκ. και μπορεί να οδηγείται με δίπλωμα κατηγορίας ΑΜ (από 16 χρονών) ή με δίπλωμα αυτοκινήτου (6 χρόνια και άνω των 27 χρονών).

Ηλεκτρικό scooter ρετρό αισθητικής

Το e2go είναι ένα μικρών διαστάσεων ηλεκτρικό scooter ρετρό αισθητικής, ιδανικό για τους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους. Οι καμπύλες κυριαρχούν ενώ τα φωτιστικά σώματα και τα φλας είναι στρογγυλά με τα τελευταία μάλιστα να έχουν χορταστικό μέγεθος θυμίζοντας δίκυκλα παλιότερων δεκαετιών. Πάρα το μικρό του μέγεθος όμως, ο διαθέσιμος χώρος για τον αναβάτη είναι ευρύχωρος και μπορεί να κάτσει όσο εμπρός ή πίσω θέλει μέχρι να βρει έτσι την ιδανική θέση.


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

2 επιλογές μπαταρίας

Ο ηλεκτροκινητήρας, που είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού, είναι το πιο δυνατό σημείο του e2go, καθώς με 2.600 Watt είναι από τους ισχυρότερους της κατηγορίας. Η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 50 χλμ./ ώρα, ώστε να το οδηγείς και με δίπλωμα για μοτοποδήλατο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έρχονται και διατηρούνται αυτά τα χιλιόμετρα, είναι στοιχεία που το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Το e2go εφοδιάζεται με αποσπώμενη μπαταρία 20Ah, που δίνει πραγματική αυτονομία 45 με 50 χιλιόμετρα, ενώ μπορεί με μικρή επιβάρυνση στην τιμή να εξοπλιστεί με μπαταρία 50 Ah για πάνω από 70 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Σε κάθε περίπτωση η αφαιρούμενη μπαταρία μπορεί να φορτίζεται στο σπίτι ή στη δουλειά ώστε να μην απαιτείται ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή μπαλαντέζα.
 



Κάτω από τη σέλα υπάρχει μικρός αποθηκευτικός χώρος, ενώ στην περίπτωση που χρειαστεί να μεταφέρεις κάτι πιο ογκώδες ή ακόμα και το φορτιστή, υπάρχει διαθέσιμη σχάρα στο πίσω μέρος, που θα κάνει τη δουλειά.

Το e2go είναι η πιο οικονομική λύση για μετακίνηση στην πόλη. Με κόστος αγοράς που ξεκινάει από τα 2.100 ευρώ και με επιδότηση 30% με το νέο πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ", η τιμή του πέφτει στα 1.592 ευρώ, σχεδόν όσο και ένα ηλεκτροκίνητο ποδήλατο. Προσφέρει καθημερινή ευκολία και άνετη μετακίνηση. Ιδανικό για τα ψώνια στη γειτονιά ή για τις καθημερινές μικρομετακινήσεις, παρκάρει παντού με ευκολία προσφέροντας ποιότητα ζωής, χωρίς κραδασμούς και καυσαέρια.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Κλεισούρας 5, Μεταμόρφωση Αθήνα Τ.Κ 144 52
Τηλ.: 2103002912
Email: [email protected]
www.greenrev.gr
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις