Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

«Κόβει» τα κόστη παραγωγής για έξτρα κερδοφορία η BMW

24/6/2021

Σε μία προσπάθεια να αυξήσει τα καθαρά κέρδη της η BMW αποφάσισε να μειώσει κατά 1/4 τα έξοδα παραγωγής των νέων μοντέλων της, χωρίς πάντως να διευκρινίζει ακριβώς ποιες αλλαγές θα πραγματοποιήσει.

Διαφοροποιήσεις στο βραχυπρόθεσμο οργανόγραμμά της έχει στα σκαριά η BMW. Την ώρα που ετοιμάζει την μετάβασή της στην αμιγώς ηλεκτρική εποχή με πωλήσεις e-cars τουλάχιστον στο 50% των συνολικών αριθμών έως το 2030, η βαυαρική μάρκα θέλει να βρει και λύσεις μεγιστοποίησης των καθαρών κερδών της. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, η πρόταση η οποία κερδίζει πόντους είναι η προοπτική μείωσης των κόστων παραγωγής κατά 25% έως το 2025.

Kοινοποίησε το »

 
Οι Βαυαροί θέλουν να «αντιγράψουν» την πολιτική των Volkswagen, Daimler και Tesla τις οποίες και αξιολογούν αρκετά θετικά για τις βέλτιστες διαδικασίες παραγωγής. «Θα μειώσουμε το κόστος παραγωγής ανά όχημα κατά 25% έως το 2025 σε σύγκριση με το επίπεδο του 2019», δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BMW, υπεύθυνο για την παραγωγή, Μίλαν Νεντελκόκοβιτς. Το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει με το πόσο θα επηρεαστεί η ποιότητα των νέων μοντέλων της BMW καθώς τα μειωμένα έξοδα συνεπάγονται και κάποιες «εκπτώσεις», τις οποίες μένει να αποδειχθεί σε ποιον τομέα θα κάνει η premium γερμανική μάρκα.

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις