Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Πιστή στο ραντεβού της η BMW μας αποκάλυψε τη νέα BMW Σειρά 5, η οποία κάτω από το ανασχεδιασμένο της αμάξωμα κρύβει νέα μοτέρ, κορυφαίες τεχνολογίες και νέο πλαίσιο με χαμηλότερο βάρος.

Νέα BMW Σειρά 5 (+videos)

Διαβάστηκε από 6983 αναγνώστες - 14/10/2016

Ένα από τα πιο εμβληματικά πολυτελή οικογενειακά μοντέλα, η BMW Σειρά 5, μόλις πέρασε στην 7η γενιά της. Παρόλο που δεν το βροντοφωνάζει με τη μορφή της, η νέα «5άρα» είναι ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο, που για μία ακόμα φορά θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία της.

Στην έβδομη γενιά της, η BMW Σειρά 5 διαθέτει ανασχεδιασμένο αμάξωμα, το οποίο χωρίς να αποστασιοποιείται δραματικά από το τωρινό σε εμφάνιση, καταφέρνει να μοιάζει ακόμη περισσότερο με τη μεγαλύτερη BMW Σειρά 7. Οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρός μέρος, με τα φώτα πλέον να φτάνουν μέχρι τις γρίλιες, με τις τελευταίες να είναι ενεργές και να ανοιγοκλείνουν, διαμορφώνοντας αναλόγως την αεροδυναμική (φτάνει στην κορυφαία τιμή Cd 0,22).

Kοινοποίησε το »

 
Στο πίσω μέρος, το οποίο πλέον είναι πιο ανάγλυφο, κυριαρχούν τα φώτα, τα οποία είναι μεγαλύτερα, ενώ νέος είναι και ο προφυλακτήρας ο οποίος περιλαμβάνει και διαφοροποιημένες σχεδιαστικά απολήξεις εξάτμισης.
 
Στο πλάι του αμαξώματος διακρίνουμε το έντονο νεύρο, που ξεκινά από το πίσω φως, διατρέχει το αμάξωμα στο ύψος των χειρολαβών και καταλήγει στο εμπρός φτερό. Σε αυτό χαμηλά υπάρχει και ένας αεραγωγός.
 
Για όσους θέλουν πιο επιθετική εμφάνιση, μπορούν να επιλέξουν το πακέτο M Sport το οποίο συνοδεύεται από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, πλευρικά σπόιλερ και διαφοροποιημένες απολήξεις εξάτμισης, μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και σπορ ανάρτηση, η οποία μειώνει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος.
 
Όσον αφορά τις διαστάσεις της νέας BMW Σειρά 5, το μήκος της είναι στα 4.936 χλστ., το πλάτος της 1.868 χλστ. και το ύψος της 1.479 χλστ. ενώ το μεταξόνιό της είναι στα 2.975 χλστ.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις