Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τέσσερα αστέρια από τον Euro NCAP σε Renault Kangoo και Opel Mokka

8/7/2021

Δύο ακόμη μοντέλα, τα Opel Mokka και Renault Kangoo, αξιολογήθηκαν στο τελευταίο γύρο δοκιμών του Euro NCAP, με αμφότερα τα αυτοκίνητα να παίρνουν τέσσερα αστέρια. Άριστα 5 αστέρων για τα Mercedes GLA και EQA.

Στο... μικροσκόπιο του Euro NCAP (Ανεξάρτητος Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφαλείας) μπήκαν δύο αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών. Ο λόγος τα Opel Mokka και Renault Kangoo, τα οποία έλαβαν τέσσερα αστέρια αξιολόγησης μετά τα απαιτητικά test και τις δοκιμές στις οποίες υποβλήθηκαν.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Opel Mokka: Κάτω από τα 5 αστέρια σε κάθε κατηγορία
Ξεκινώντας από το νέο B-SUV, Opel Mokka, ας θυμηθούμε ορισμένες βασικές λεπτομέρειες προτού μπούμε στις επιμέρους αναλύσεις των αποτελεσμάτων του. Πρώτα από όλα, το δεύτερης γενιάς μικρό SUV άλλαξε πλατφόρμα, καθώς από την Gamma II της GM πλέον χρησιμοποιεί την κοινή αρθρωτή πλατφόρμα CMP του Ομίλου Stellantis στον οποίο υπάγεται πλέον και η Opel. Μάλιστα, ίδια πλατφόρμα χρησιμοποιούν επίσης τα Citroen C4 και ë-C4. Επιστρέφοντας στα του Mokka, δεν διαθέτει σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση ποδηλάτη, ενώ επίσης δεν είναι εξοπλισμένο με κεντρικό αερόσακο. Σαν γενικό σχόλιο, το Opel Mokka δεν έσπασε το φράγμα των 5 αστεριών σε καμία επιμέρους κατηγορία αξιολόγησης.
 
Αναλυτικά οι βαθμολογίες του Opel Mokka:
  • Προστασία ενηλίκων: 73%
  • Προστασία παιδιών: 75%
  • Προστασία πεζών: 58%
  • Safety Assist: 64% 
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε