Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Tο χρώμα της επιλογής σου δωρεάν από τη Renault

Διαβάστηκε από 25501 αναγνώστες - 14/1/2021

Η Renault βάζει χρώμα στη ζωή σου, αλλά και στο νέο σου αυτοκίνητο. Πλέον το χρώμα που επιθυμείτε για το νέο σας αυτοκίνητο παρέχεται δωρεάν και μάλιστα συνοδεύεται από ακόμα περισσότερα προνόμια αγοράς. Δεν έχετε παρά να βιαστείτε...

«COLOR YOUR DAY» ονομάζει η Renault τη νέα της πρωτοβουλία και ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας εντελώς δωρεάν κατά την αγορά νέου αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, η προσφορά «COLOR YOUR DAY» δεν συνοδεύεται μόνο από τη δωρεάν παροχή του χρώματος που επιθυμείτε.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault προσφέρει έκπτωση επί της τελικής τιμής, επιδότηση ανταλλαγής και δωρεάν ασφάλιση. Επιπλέον, η Renault προσφέρει άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις εξασφαλίζοντας για τους πελάτες της δωρεάν εγγύηση πενταετούς διάρκειας και τριετή οδική βοήθεια. Όλα αυτά τα προνόμια σας παρέχονται αρκεί να επιλέξετε ένα μοντέλο από την πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα της Renault.



Στη βάση της γκάμας βρίσκεται το Renault Twingo, ένα πεντάπορτο μοντέλο που χαρακτηρίζεται για την ευελιξία του σε αστικό περιβάλλον, αλλά και στην κομψότητα που το διακρίνει. Προσφέρεται σε τιμή που ξεκινά από τα 10.780 ευρώ, δε στερείται σε χώρους συγκριτικά με τον ανταγωνισμό και το μόνο σίγουρο είναι πως η καθημερινότητα μαζί του θα γίνει ευκολότερη.
Το νέο Renault Clio, ένα το αυτοκίνητο που πρωτοπορεί στην κατηγορία λόγω της ασφάλειας πέντε αστέρων που παρέχει, αλλά και της τεχνολογίας που το συνοδεύει. Διαθέτει όλες εκείνες τις ευκολίες που μπορούν να το αναδείξουν στην κορυφή της κατηγορίας, όπως το EASY DRIVE, πακέτο που περιλαμβάνει εκτός των άλλων full LED φωτιστικά σώματα και «hands free» παρκάρισμα. Η τιμή εκκίνησης είναι άκρως ανταγωνιστική και ορίζεται στα 14.940 ευρώ.

Από παρόμοια χαρακτηριστικά διακρίνεται και το Renault Mégane, ένα αυτοκίνητο που δίνει έμφαση στην οδηγική απόλαυση και την high-tech εμπειρία οδήγησης. Έχει εδραιωθεί πλέον στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων και η τιμή του ξεκινά από τα 19.440 ευρώ. Σημαντική είναι και θέση της Renault στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Με δύο εκπροσώπους, το νέο Captur με τιμή εκκίνησης τα 16.880 ευρώ και το μεγαλύτερο Kadjar με τιμή που ξεκινά από τα 19.360 ευρώ, η γαλλική εταιρεία δίνει ένα μοναδικό στυλ στις αποδράσεις σας. Και τα δύο μοντέλα φέρουν πληθώρα τεχνολογιών και συστημάτων ασφαλείας, ενώ διακρίνονται για την δυναμική τους σχεδίαση.



Ασφαλώς, από τη γκάμα της γαλλικής εταιρείας δεν απουσιάζει ο εκπρόσωπος της πρακτικότητας. Το Renault Scenic προσφέρει αμέτρητους αποθηκευτικούς χώρους για μικροαντικείμενα, με τον συνολικό όγκο να αγγίζει την εντυπωσιακή τιμή των 63 λίτρων. Η άριστη εργονομία της καμπίνας, σε συνδυασμό με τον αποθηκευτικό χώρο των 572 λίτρων, δημιουργούν ένα άκρως πρακτικό σύνολο για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και τα ταξίδια. Η τιμή του απόλυτου οικογενειακού της Renault ξεκινά από τα 28.190 ευρώ.

Η Renault έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη δυναμική εμφάνιση των μοντέλων της. Ταυτόχρονα προσφέρονται εντυπωσιακές δίχρωμες αποχρώσεις και αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης. Πλέον, με το «COLOR YOUR DAY» μπορείτε να δώσετε ένα ξεχωριστό χρώμα στο νέο σας Renault. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να βιαστείτε διότι οι προσφορές που αναφέραμε ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Renault για να μάθετε κάθε πληροφορία για τα μοντέλα της. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις