Τελικά Βενζίνη ή Diesel?

Διαβάστηκε από 35139 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/6/2019

Τελικά ποιο καύσιμο με συμφέρει πιο πολύ? Οι συνθήκες της καθημερινότητας μας είναι αυτές που κάνουν την κάθε επιλογή, ιδανική για τον καθένα μας, αλλά ποιο συμφέρει εσένα? Πόσο επηρεάζει την απόφαση μας η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των μέτρων κατά των ρύπων? Δίνουμε απαντήσεις στα πιο καίρια και καυτά ερωτήματα...

 
   
Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα, που έχει όποιος πήρε απόφαση να αγοράσει αυτοκίνητο, είναι αν πρέπει να επιλέξει βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα. Μια τέτοια απόφαση δεν είναι πάντα εύκολή, ειδικά τα τελευταία χρόνια που το πετρέλαιο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.  Τι κινητήρα να επιλέξω για το αμάξι μου, πετρελαίου ή βενζίνης?

Οι περισσότεροι αγοράζουν σκεφτόμενοι την τσέπη τους. Σε αυτή την περίπτωση, πράγματι, οι diesel κινητήρες καταναλώνουν λιγότερο και το πετρέλαιο είναι φθηνότερο από την βενζίνη. Τα diesel μοντέλα όμως, είναι αρκετά έως πολύ πιο ακριβά.
Έτσι, ένας οδηγός που κάνει λιγότερα από 10 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο, θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να κάνει απόσβεση τα παραπάνω χρήματα που έδωσε για το πετρελαιοκίνητο. Αντίθετα, στην περίπτωση του οδηγού που κάνει περισσότερα από 15 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο, η επιλογή ενός diesel κινητήρα θα του έφερνε κέρδος από την κατανάλωση μετά από περίπου 5 χρόνια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχετικες Ειδησεις

 
 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια

Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων