Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Η αντίδραση της Renault μετά το τεστ συνεργείων της

Η αντίδραση της Renault μετά το τεστ συνεργείων της

Διαβάστηκε από 73253 αναγνώστες - 21/3/2023

Τα ποσοστά της Renault στο test συνεργείων ήταν εξαιρετικά χαμηλα, δεν βρήκαν το 72% των βλαβών και στο ποιοτικό κομμάτι έπιασε μόλις 10%. Τέτοιου είδους tests ανά τον κόσμο, βοηθούν τις μάρκες να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Ενδιαφέρον τώρα θα έχει η αντίδραση της Renault

Η εικόνα των συνεργείων είναι πολύ σημαντική για κάθε μάρκα, για αυτό τον λόγο όλες οι μάρκες έχουν προγράμματα που κάνουν μυστικούς ελέγχους σε όλα τα συνεργεία τους για να είναι βέβαιες ότι οι πελάτες τους έχουν  τις καλύτερες υπηρεσίες.
 
Τα test συνεργείων που γίνονται σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύουν προβλήματα και δυσλειτουργίες και γίνονται αφορμή για τις εταιρείες που ελέγχονται, να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους.
 
Έχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μετά το test συνεργείων που κάναμε, σε ένα συνεργείο της Renault να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή της. Τα αποτελέσματα της ήταν εξαιρετικά χαμηλά. Δεν βρήκε το 72% των βλαβών, ενώ πήρε μόλις 10% στον ποιοτικό έλεγχο, που εξετάζει τις υπηρεσίες που παρέχονται σε κάθε πελάτη.
 
Ρωτήσαμε λοιπόν την Renault:

-για τα κριτήρια της, προκειμένου να δώσει εξουσιοδότηση σε κάποιο συνεργείο, ώστε να λειτουργήσει σαν εξουσιοδοτημένο συνεργείο της

-καθώς και τι πιστεύει ότι δεν πήγε καλά αυτή τη φορά και αν σκοπεύουν να κάνουν κάποιες ενέργειες για να μην επαναληφθεί μιά τόσο χαμηλή επίδοση σε άλλο συνεργείο της.
 
Ακολουθεί το κείμενο που στείλαμε στην Renault. Αναμένουμε την απάντηση της.
 
«Στο πρόσφατο test συνεργείων που πραγματοποιήσαμε, το συνεργείο σας σημείωσε την χειρότερη επίδοση από όλα τα συνεργεία που εξετάσαμε ως τώρα.
 
Την ίδια στιγμή, στα Social media υπάρχουν πολλά σχόλια ιδιοκτητών Renault που έχουν πολύ μεγάλα παράπονα από τα συνεργεία σας.
 
Θα θέλαμε να μάθουμε, τι ακριβώς σημαίνει για εσάς η εξουσιοδότηση συνεργείου;
 
Κατόπιν τούτου, σκοπεύετε να κάνετε κάποιες ενέργειες για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που παρέχουν τα συνεργεία σας;

Εφαρμόζετε κάποιες διαδικασίες, ώστε να είστε σίγουροι, πως όλα τα συνεργεία σας κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους σε κάθε αυτοκίνητο που εισέρχεται σε συνεργείο σας, προκειμένου οι πελάτες σας να είναι ικανοποιημένοι; Αν ναι, ποιες είναι αυτές;
 
Γιατί πιστεύετε πως οι διαδικασίες δεν δούλεψαν αυτή τη φορά και υπάρχουν τόσα παράπονα από ιδιοκτήτες Renault
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε