Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αναλύουμε το ελαστικό ECSTA PS71

Διαβάστηκε από 65908 αναγνώστες - 17/3/2020

Το νέο ECSTA PS71 είναι ελαστικό υψηλών επιδόσεων που δανείζεται τεχνολογία από την F1 προσφέροντας υψηλή αντοχή σε όλα τα εδάφη.

Τι πρέπει να ξέρετε για την Kumho;

Η Kumho σχεδιάζει και παράγει ελαστικά υψηλών προδιαγραφών από 8 εργοστάσια και 5 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης. Κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν επιλέξει την Kumho για ελαστικά πρώτης τοποθέτησης στα μοντέλα των Mercedes Benz: Sprinter, G-Class, BMW: 1-series, 2-series, 3-series, Mini Countryman, Volkswagen: Polo, Atlas, Renault: Logan, Captur, Audi: Q5, Fiat Chrysler, Scoda: Fabia και άλλες. Κάθε νέα γενιά ελαστικών Kumho ενσωματώνει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες των ερευνητικών της κέντρων , με σκοπό την κάλυψη και των πιο απαιτητικών αναγκών.

Η αξιοποίηση τεχνολογιών από τα ελαστικά στην F1 σε συμβατικά ελαστικά και τα πιστοποιημένα από τη NASA ελαστικά αεροσκαφών, είναι μερικά μόνο δείγματα της τεχνολογικής υπεροχής των ελαστικών Kumho.

Αποτελεί μέγιστη πρόκληση για τους κατασκευαστές η δημιουργία ελαστικών που να αποδίδουν το ίδιο αποτελεσματικά στο στεγνό και στο βρεγμένο οδόστρωμα. Αυτό ακριβώς είναι το σημείο υπεροχής του νέου πέλματος ECSTA PS71.


Βραβευμένη σχεδίαση
Η ιδιαίτερη σχεδίαση με 4 κεντρικές αυλακώσεις, εξασφαλίζει την εύκολη αποβολή του νερού, επιτρέποντας στο όχημα, να πετυχαίνει πολύ καλύτερα επίπεδα πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα. Επιπρόσθετα, οι ενδιάμεσες μικρότερης σχεδίασης στερεές νευρώσεις, προσδίδουν στο ελαστικό την ικανότητα να παραμένει σταθερό ακόμα και κατά την κίνηση με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες. Στοιχείο που παρέχει μεγάλα επίπεδα ασφάλειας, επιτρέποντας στον οδηγό να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου, ανεξαρτήτως της κατάστασης του οδοστρώματος στο οποίο κινείται. `Αξιο μνείας το γεγονός πως η συγκεκριμένη σχεδιαστική καινοτομία του ECSTA PS71 έχει βραβευτεί από την διεθνούς φήμης iF οργάνωση, καθώς διαδραματίζει καίριο ρόλο στην ικανότητα του ελαστικού να προσφέρει στο αυτοκίνητο τις ίδιες ασφαλείς αντιδράσεις, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο (ολισθηρό ) οδόστρωμα. 



Το είδος της σχεδίασης του ECSTA PS71 σύμφωνα με ειδικές μετρήσεις, επηρεάζει θετικά τις απαιτήσεις του οχήματος σε καύσιμο αποδεικνύοντας με εμφατικό τρόπο ότι επιδόσεις και οικονομία καυσίμου μπορούν να συνυπάρχουν.




 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις