Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με βαθμολογία 4.5 στα 5, από 2.500 κριτικές

Διαβάστηκε από 65918 αναγνώστες - 17/3/2020

Μοριακή σύνθεση για μεγάλη αντοχή
Η μοριακή σύνθεση του ECSTA PS71, είναι σε θέση να προσφέρει στο ελαστικό μεγαλύτερα περιθώρια αντοχής και επιδόσεων, υπερκεράσοντας τον ανταγωνσμό. Το 5ης γενιάς πολύ-λειτουργικό S-SBRS, σε συνδυασμό με το υψηλής διασποράς Micro Silica, ελαχιστοποιούν την υδρολίσθηση. Ακολούθως, η ειδική ρητίνη που έχει επιλεγεί εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λαμβάνοντας υπόψη και τις υψηλές ταχύτητες για τις οποίες θα χρησιμοποιείται. Ο εξαιρετικός συνδυασμός της τεχνογνωσίας αλλά και της αποδοτικότητας που αποπνέει το ελαστικό αποτυπώνεται από τεστ αντοχής αλλά και συμπεριφοράς ελαστικών από μεγάλα Μέσα όπως η AutoBild


 
Με χαμηλά επίπεδα θορύβου κύλισης
Το ECSTA PS71 αποδεικνύει πως ένα αυτοκίνητο που έχει την δυνατότητα να κινηθεί και με υψηλές ταχύτητες, δεν είναι αναγκασμένο να θυσιάσει οποιαδήποτε πτυχή της άνεσης του. Η μοριακή σύνθεση σε συνδυασμό με το βραβευμένο design, καταφέρνουν να επιτύχουν πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου κύλισης διατηρώντας την ήσυχη ατμόσφαιρα εντός της καμπίνας. 




Βαθμολογία 4.5 στα 5, από 2.500 κριτικές
Το ECSTA PS71 έχει λάβει υψηλή βαθμολογία στα μεγαλύτερα test centers γνωστών Μέσων του ειδικού τύπου, αλλά και στις κριτικές των καταναλωτών. Σύμφωνα με την ACE πήρε τη 2η θέση στο τεστ θερινών ελαστικών, το βραβείο σχεδίασης προϊόντος της χρονιάς από την iF, ενώ στο συνολικό τεστ της AutoBild (στο οποίο συμπεριλήφθησαν όλα τα θερινά ελαστικά της αγοράς), κατάφερε να ξεχωρίσει. Η εξαιρετική απόδοση στο φρενάρισμα σε βρεγμένο και στεγνό του χάρισε συνολική βαθμολογία 91,5%. Το ECSTA PS71 αποτελεί ένα ελαστικό που κατάφερε από σύνολο 2.470 ψήφων να λάβει 4.5 αστέρια και να φιγουράρει στα προτεινόμενα προϊόντα όλων των περιοδικών ειδικού τύπου.
 
Η υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε στους τομείς της απόδοσης, ασφάλειας και σχεδίασης το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα ελαστικά υψηλών προδιαγραφών της αγοράς, βάζοντας δύσκολα, σε οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ της ελίτ του χώρου.
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει