Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Crossover για τα στενά της πόλης

Διαβάστηκε από 8784 αναγνώστες - 18/10/2018

T-ROC, 2008 και Crossland X είναι crossover χωρίς όμως να δυσκολεύονται στα στενά της πόλης. Κρύβουν τον όγκο τους, έχουν χώρους για 5μελή οικογένεια και δεν λένε όχι σε light χωμάτινες διαδρομές. Ποιο ανεβαίνει βάθρο;

Τα crossover πόλης διαθέτουν όλα τα τυπικά πλεονεκτήματα των οχημάτων πόλης, όπως η χαμηλή κατανάλωση, η ευελιξία, οι compact διαστάσεις και το μοντέρνο στιλ, τα οποία και συνδυάζουν με κάποια crossover χαρακτηριστικά, όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι light εκτός δρόμου ικανότητες. Για αυτό και κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού. Με αφετηρία λοιπόν τα παραπάνω, στη συνέχεια συγκρίνουμε τρεις από τις καλύτερες προτάσεις του είδους, στις πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις τους.

Το Opel Crossland X ήταν το πρώτο μοντέλο που παρουσίασε η Opel μετά την εξαγορά της από τον όμιλο PSA και φυσικά δέχτηκε τις επιρροές του, με κυριότερο παράδειγμα τους κινητήρες  του. 

To VW T-Roc καταφέρνει να ξεφύγει από τα τετριμμένα σχεδιαστικά μοτίβα που μας έχει συνηθίσει η VW, παρουσιάζοντας ένα σύνολο που ενσωματώνει διάφορες μοντέρνες λεπτομέρειες, όπως η μάσκα με τα φώτα και η διχρωμία ανάμεσα στο αμάξωμα και την οροφή.

Το Peugeot 2008 είναι βάλσαμο για το κύρος της Peugeot. Πέτυχε μάλιστα την υψηλότερη βαθμολογία μοντέλου του PSA γκρουπ. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις