Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW T-Roc

Crossland X

Peugeot 2008

Εσωτερικό-Χώροι: Για την οικογένεια με high-tech απαιτήσεις

Διαβάστηκε από 8841 αναγνώστες - 18/10/2018

T-Roc: Roc διάθεση λόγω διχρωμίας και μεγάλοι χώροι λόγω διαστάσεων
Παιρνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου, αμέσως βλέπουμε πως έχει έρθει σχεδόν αυτούσιος από το νέο Polo. Αυτό είναι όμορφο όπως και να χει και αποκτά ακόμα πιο ευχάριστη «υφή» όταν εφαρμόζει το χρώμα του αμαξώματος σε φάσα που καλύπτει μεγάλο μέρος του ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.  Τα βλέμματα τραβάει φυσικά η μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων συμπληρώνει τον high-tech χαρακτήρα του μοντέλου. Από την θέση οδήγησης, θα απολαύσετε πανοραμική εικόνα, ενώ όλα τα χειριστήρια-πλήκτρα βρίσκονται σε ιδανική θέση. Τίποτα δεν θα σας ξεβολέψει άπαξ και βρείτε την ιδανική θέση οδήγηση για εσάς. Στον τομέα της ποιότητας, παραδόξως έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο σκληρά πλαστικά, με την ζυγαριά να ισορροπεί χάρη στην πολύ καλή συναρμολόγηση και το άψογο φινίρισμα.
Στον τομέα των χώρων, το T-Roc επωφελείται των αυξημένων του διαστάσεων αφού παρουσιάζει από τους μεγαλύτερους χώρους που μπορεί να βρει κανείς στην κατηγορία. Αρχικά, το μεγάλο του πλάτος του εξασφαλίζει μεγάλο χώρο στο πίσω κάθισμα, ικανό να φιλοξενήσει με μικρές παραχωρήσεις και έναν μεσαίο επιβάτη. Ο αέρας τόσο για τα πόδια όσο και τα κεφάλια των πίσω επιβατών είναι επαρκής ακόμα και για άτομα άνω του μέσου ύψους. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 445 λτ. και είναι ένας από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας.


Crossland X: Μοντέρνο και high-tech
Εξοπλισμένο με όλα τα τεχνολογικά καλούδια, θα προφέρει ανέσεις και ευκολίες σε όλους τους επιβάτες.  Η έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων είναι πραγματική εύχρηστη και δίνει τεχνολογική αύρα η οποία συμπληρώνεται άριστα από το head up – display. Ο κρυφός φωτισμός  στις επενδύσεις των θυρών και στο ταμπλό, θα αποτε λέσι το κερασάκι στη τούρτα. Όσον αφορά τα υλικά, μαλακά βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό, με την ποιότητα της συναρμογής και του φινιρίσματος να είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Το στιβαρό εσωτερικό σίγουρα σε κερδίζει αμέσως μόλις καθίσεις στη θέση του οδηγού, ο οποίος θα έχει την εργονομία σύμμαχο του, με τους διακόπτες και τα χειριστήρια να είναι πολύ εύκολα στη χρήση και να απαιτούν μηδενικό χρόνο εξοικείωσης.
Αναφορικά με τους χώρους, το αυξημένο ύψος της οροφής είναι υπεύθυνο για τον περίσσιο χώρο στα κεφάλια των επιβατών, ενώ και τα γόνατα των πίσω, δεν πρόκειται να ζοριστούν. Το συρόμενο πίσω κάθισμα μπορεί να μεταβάλει τον χώρο αποσκευών από 410 έως και 520 λτ. Κοιτώντας το από έξω δεν περιμένεις να αντικρίσεις τόσο ευρύχωρο εσωτερικό, και αυτό είναι μία όμορφη έκπληξη.


2008:  ¶νετο και ποιοτικό
Και το 2008, όπως τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας, ακολουθεί την ίδια λογική στον εσωτερικό διάκοσμο. Μίνιμαλ, με  ψηλά τοποθετημένο πίνακα οργάνων και χαρακτηριστικά  μικρό σπορτίφ τιμόνι. Στην κεντρική κονσόλα παραμένει το εντυπωσιακό σύστημα infotainment με την μεγάλη οθόνη αφής, που δείχνει πολύ hi-tech.   Στον τομέα της ποιότητας, έχουν χρησιμοποιηθεί  καλά υλικά, ενώ συναρμογή και φινίρισμα είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Ευχάριστη πινελιά οι διάφορες δερμάτινες επενδύσεις που δίνουν άλλο αέρα, ενώ στο μοντέλο της δοκιμής, η ύπαρξη ambient φωτισμού μαζί με ηλιοροφή παρέχουν αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας.
Αναφορικά με τους χώρους, 4 ενήλικες θα φιλοξενηθούν με μεγάλη άνεση, ενώ για ένα πέμπτο άτομο θα χρειαστούν αρκετές παραχωρήσεις. Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 350 λίτρα με το νούμερο να εκτοξεύεται στα 1.194 λτ. εάν αναδιπλωθούν τα καθίσματα. Πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα θα σας λύσουν τα χέρια, ενώ οδηγός και συνοδηγός έχουνε πραγματικά πολύ χώρο για τα πόδια τους.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ