Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Peugeot 2008

VW T-Roc

Opel Crossland X

Εμφάνιση: 3 αυτοκίνητα με 3 διαφορετικές φιλοσοφίες

Διαβάστηκε από 8839 αναγνώστες - 18/10/2018

2008: Αγρίεψε για να αναμετρηθεί με τον ανταγωνισμό
Η αλήθεια είναι πως ήτανε κάπως μουντό και αυτό ήτανε κάτι που δεν θα το συγχωρούσε ο σκληρός ανταγωνισμός της κατηγορίας. Έτσι μία πιο μάτσο εμφάνιση ήταν αναγκαία και επετεύχθη με μικρές αλλά προσεγμένες αλλαγές – προσθήκες.  Η νέα μεγάλη μάσκα που πρωταγωνιστεί εμπρός και ενσωματώνει πλέον το λογότυπο της εταιρίας αποτυπώνει τις προθέσεις του φρεσκαρισμένου 2008. Επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα (εμπρός και πίσω) με σκουρόχρωμο τζάμι και μαύρα πλαστικά να περιβάλλουν τους θόλους, θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν. Είναι πραγματικά μία μικρογραφία του 3008, η μια μεγεθυμένη παρουσία του 208. Καμία από τις δύο περιπτώσεις βέβαια δεν είναι απαξιωτική, κάθε άλλο.

Crossland X: Νεανικό και μοντέρνο
Φανταστείτε το μικρότερο και πιο νεανικό Opel Adam μεγεθυμένο. Το νέο Crossland X είναι ένα μοντέρνο αυτοκίνητο που χάρη στην ένωση της πίσω κολώνας με το αμάξωμα καταφέρνει να περάσει την ψευδαίσθηση της αιωρούμενης οροφής. Κοιτώντας το από μπροστά μας θυμίζει κάπως Mokka όντας δυναμικό και νευρώδες, ενώ από πίσω, τα φωτιστικά σώματα διαμορφώνουν ένα πιο πολυχρηστικό χαρακτήρα. Σίγουρα έχει τον δικό του χαρακτήρα και στο δρόμο δεν περνάει απαρατήρητο. Ούτε μοιάζει με συμβατικό αυτοκίνητο μα ούτε προβληματίζει με το μέγεθος του. Το αυξημένο ύψος από το έδαφος μαζί με τα μαύρα προστατευτικά στους προφυλακτήρες εντείνουν το crossover χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το κάνουν πιο sport και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα διευρύνει και το target group των πιθανών αγοραστών.

T-Roc: Ρισκάρει και του αρέσει
Να είναι οι πολλές φωνές που έλεγαν πως η εταιρία έχει πέσει εδώ και χρόνια σε σχεδιαστικό τέλμα; Να είναι η μη ύπαρξη προηγούμενου μοντέλου, άρα και περπατημένης; Ότι και να είναι, δεν έχει σημασία, μιας και το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα θετικό.  Νέες ωραίες περιφερειακές λεπτομέρειες όπως τα εμπτός και πίσω φώτα και φυσικά η μάσκα κάνουν το T-Roc μοναδικό. Η τετραγωνισμένη αισθητική του μοντέλου είναι μοντέρνα , ενώ η διχρωμία ανάμεσα σε οροφή και αμάξωμα θα κερδίσει σίγουρα κοινό από πολλά διαφορετικά target groups. Παρά τα 4.234 χλστ. μήκος, δείχνει να γεμίζει τον δρόμο και να επιβάλλεται σαν όχημα μεγαλύτερης κατηγορίας.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ