Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Οδηγική συμπεριφορά: Fun to drive vs άνεσης και ευελιξίας

    Διαβάστηκε από 11685 αναγνώστες - 8/5/2019

    Fiesta: Απόλυτα fun to drive
    Είναι από αυτά τα αυτοκίνητα που σέβονται και ανεβάζουν τον οδηγό σε ένα νέο θρόνο. Το νέο Fiesta είναι σβέλτο, ευχάριστο και σίγουρα άνετο. Η ανάρτηση έχει πολύ καλή απορροφητικότητα και θα βγάλει ασπροπρόσωπο τον οδηγό ακόμα και σε συνθήκες πίεσης.
    Είναι ένα από τα κορυφαία, οδηγικά αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας? 
    Σίγουρα ναι, και με την διευρυμένη κατά 500 σ.α.λ. ροπή, την φοβερή αίσθηση του τιμονιού, αλλά και το γενικότερο στήσιμο του, ίσως και να ανεβαίνει εν τέλει στα πρώτο σκαλιά του βάθρου. Το στήσιμο είναι τόσο καλό, που πιάνοντας το τιμόνι είσαι σίγουρος ότι θα οδηγήσεις ένα καλά προσεγμένο αυτοκίνητο.



    Hyundai i20: ¶νετο και με ιδιαίτερη ευελιξία
    Μοναδικά ευέλικτο, με 10,2 μ. κύκλο στροφής και εύκολο στη χρήση. προσφέρει απλόχερα στον οδηγό τον απόλυτο έλεγχο. Η ανάρτηση φιλτράρει με μαεστρία τις όποιες ανωμαλίες του δρόμου, ενώ το καλό τράβηγμα του κινητήρα από χαμηλά, θα εκτιμηθεί δεόντως εντός της πόλης. Στο ταξίδι είναι σταθερό, υπό πίεση τα περιθώρια πρόσφυσης είναι υψηλά, και το τιμόνι είναι πολύ μαλακό και ακριβές. Η ποιότητα που παρέχει στο δρόμο, συναντάται κυρίως σε μεγαλύτερες κατηγορίες, με εξαιρετική ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση. Φυσικά δεν ξεχνά και την πρακτικό του χαρακτήρα, διαθέτοντας όλα τα τεχνολογικά καλούδια που θα το κάνουν το απόλυτο εργαλείο πόλης, όπως κάμερα οπισθοπορείας κ.α.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement