Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai i10 ή Kia Picanto με λιγότερα από 13.000 ευρώ;
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai i10 ή Kia Picanto με λιγότερα από 13.000 ευρώ;

Διαβάστηκε από 42743 αναγνώστες - 11/3/2022

Το Hyundai i10 και το Kia Picanto είναι δύο κορεάτικα mini που έρχονται να κερδίσουν τις εντυπώσεις και την καρδιά των αγοραστών τους με την ευελιξία στην πόλη, τη χαμηλή κατανάλωση και το προσιτό κόστος αγοράς, όντας δύο από τα πιο οικονομικά μοντέλα για αγορά. Ποιο από τα δύο θα αγοράζατε; Ας δούμε ποιο υπερτερεί το καθένα!

Με λιγότερα από 13.000 ευρώ αγοράζεις καινούργιο Hyundai i10 ή Kia Picanto

Μικρές διαστάσεις, μεγάλη οικονομία! Η συνεχής αύξηση στις τιμές των αυτοκινήτων και των καυσίμων κάνει τα mini μοντέλα ακόμα πιο ποθητά, αφού το χαμηλός κόστος αγοράς και η μικρή κατανάλωση είναι δύο προτερήματα που σήμερα έχουν περισσότερη σημασία από ποτέ. Αν σε αυτό προσθέσουμε την τεράστια ευελιξία μέσα στην αστική «ζούγκλα» και την πρακτικότητα, καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο τα mini μοντέλα ήταν, είναι και θα είναι αγαπητά από τους ιδιοκτήτες τους και μία συνήθης καθημερινή παρουσία στην πόλη.

Η Hyundai με την Kia είναι δύο εταιρείες που γνωρίζουν καλά πώς να δημιουργούν mini μοντέλα, με το i10 να παίρνει τη σκυτάλη από το παλαιότερο Atos, και την ονομασία του Picanto να έχει κλείσει 18 χρόνια παρουσίας στο χώρο. Έχοντας τιμή κάτω από 13.000 ευρώ, οι δύο μικροκαμωμένοι Κορεάτες είναι τα πιο προσιτά τετραθέσια της αγοράς αυτή τη στιγμή. Με ίδια μηχανικά μέρη, ποιο από τα δύο μοντέλα αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Hyundai i10 με 12.590 ευρώ, Kia Picanto με 12.390 ευρώ!

Το Hyundai i10 έχει αρχική τιμή 13.390 ευρώ, η οποία μετά την εργοστασιακή έκπτωση μετατρέπεται σε 12.590 ευρώ, για την βασική έκδοση Fresh.
Ο εισαγωγικός κινητήρας είναι 1 λίτρου και 67 ίππων, ενώ στον εξοπλισμό βρίσκουμε στοιχεία όπως σύστημα διατήρησης λωρίδας με προειδοποίηση ακούσιας εκτροπής, αυτόματο φρενάρισμα σε χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες με αναγνώριση πεζών, σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης, προειδοποίηση απόσπασης προσοχής οδηγού, cruise control, air condition, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αυτόματη μεγάλη σκάλα, συναγερμό, φώτα έκτακτης πέδησης και αισθητήρες φωτός.

Μάρκα-Μοντέλο-Τύπος Τιμή
Kia Picanto 1.0 67 PS LX Inmotion 4S 12.390 ευρώ
Hyundai i10 67 PS Fresh 12.590 ευρώ
To Kia Picanto έχει αρχική τιμή 12.890 ευρώ, η οποία γίνεται 12.390 ευρώ μετά την έκπτωση της εταιρείας, για την βασική έκδοση LX Inmotion με τον ίδιο, χιλιάρη κινητήρα 67 ίππων. Στον standard εξοπλισμό συναντούμε σύστημα που ρυθμίζει τη ροπή και την πέδηση στις στροφές (Cornering Brake Control και Torque Vectoring System), air condition, και αισθητήρες φωτός.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε