Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέος οικογενειάρχης; Διάλεξε το μικρό Crossover σου

Διαβάστηκε από 5376 αναγνώστες - 3/4/2019

Σταματημό δεν έχει η άνοδος των μικρών crossover στους πίνακες με τις πωλήσεις. Επιλέγουμε τρία μοντέλα που εκπροσωπούν διαφορετικούς χαρακτήρες οδήγησης αλλά και εμφάνισης. Δείτε ποιο υπερτερεί και σε ποιον τομέα.

Τι συνδέει τα Opel Mokka X, Renault Captur και Seat Arona; Φυσικά η μοναδική ικανότητα τους να τα καταφέρνουν περίφημα σε όλα τα πεδία αλλά και terrain. Αυτοκίνητα για όλες τις δουλειές.

Τι ξεχωρίζει τα Opel Mokka X, Renault Captur και Seat Arona; Το στιλ σίγουρα, τα μηχανικά σύνολα και η οδηγική προσέγγιση. Ποιο σου ταιριάζει; Διάβασε παρακάτω την σύγκριση και δεν θα σου μείνει καμία απορία.

Opel Mokka X 1.4T 140 PS: Το Opel Mokka X είναι ένα μοντέλο που κράτησε μόνο τα καλά στοιχεία από τα μικρομεσαία και τα μικρά SUV πλάθοντας το DNA του από το μηδέν.

Renault Captur 1.2 TCe 120 PS :Αποτελεί ένα από τα πιο κομψά crossover, το ποίο παρά τις μικρές του διαστάσεις, έχει πετύχει να ξεχωρίζει και να εκτοπίζει αμάξια μεγαλύτερης κατηγορίας. Παραμένει από τα best seller Ευρώπης.

Seat Arona 1.0 TSI 115 PS: H SEAT «χτίζοντας» το Arona πάνω στο Ibiza κατάφερε να φτιάξει ένα πετυχημένο μικρό SUV που φλερτάρει με την κορυφή της κατηγορίας. Χωρίς κάποιο μεμπτό σημείο, αδύνατο να το προσπεράσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις