Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε τα πιο ευρύχωρα μικρά SUV της αγοράς!

ΕΡΕΥΝΑ: Ποιο μικρό SUV έχει τους μεγαλύτερους χώρους?

Διαβάστηκε από 224676 αναγνώστες - 1/9/2019

Εκτός από οικονομικά, όμορφα και ευέλικτα, τα μικρά SUV διαθέτουν και χώρους για κάθε οικογένεια. Στο συγκριτικό μας, σας παρουσιάζουμε τα top μικρά SUV με τους καλύτερους παρεχόμενους χώρους, τόσο σε πορτ-παγκάζ, όσο και σε εσωτερικό πλάτος, καθώς επίσης και στον διαθέσιμο χώρο για γόνατα και κεφάλια επιβατών.

Τα μικρά SUV καίνε καρδιές για τρεις λόγους.  Είναι ευέλικτα για μέσα στη πόλη, εξοπλίζονται με οικονομικότατους κινητήρες ακόμα και 1.000 κ.εκ. ενώ διαθέτουν χώρους για πολυμελή οικογένεια.
Τα χαρίσματα τους πολλά και μπορούν με ευκολία να καλύψουν τις ανάγκες τόσο ενός νέου οικογενειάρχη όσο και ενός πολύτεκνου, αφού η έξυπνη αρχιτεκτονική τους, τους παρέχει εντυπωσιακούς χώρους και πολυμορφικότητα που συναντάγαμε στα MPV.

Θέλοντας λοιπόν να βρούμε το πιο ευρύχωρο μικρό SUV της ελληνικής αγοράς, εξετάζουμε τους πιο σημαντικούς τομείς ευρυχωρίας με τη χρήση συσκευής που προσομοιώνει το πρότυπο ενός μέσου ανθρώπου (ύψος 1,75 μ. και βάρος 75 κιλά).
  • Χώρος αποσκευών. Σύμφωνα με έρευνα αποτελεί το πρώτο κριτήριο αγοράς νέου αυτοκινήτου σε πολύτεκνες οικογένειες.
  • Εσωτερικό πλάτος. Αποδεικνύει πόσο άνετα θα χωρέσουν πίσω τα παιδικά καθίσματα ή πόσο χαλαρά θα ταξιδέψουν οι 2 ή 3 πίσω επιβάτες.
  • Ο προσφερόμενος χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών που εξασφαλίζει άνετα ταξίδια χωρίς πιασίματα και μουδιάσματα.
  • Η απόσταση από το κεφάλι των πίσω επιβατών μέχρι την οροφή του αυτοκινήτου.

Τα μικρά SUV είναι το trend της εποχής
Ο κόσμος δίνει τον ρυθμό και οι αυτοκινητοβιομηχανίες χορεύουν. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το εντυπωσιακό ποσοστό πωλήσεων των μικρών SUV το οποίο από το περσινό  9.8%, ήδη στο πρώτο τρίμηνο του 2019 έχει αγγίξει το 11.7%, με τις προβλέψεις να δείχνουν μέχρι και 14% των συνολικών πωλήσεων αυτοκίνητων στην ελληνική αγορά.

Εάν είστε έτοιμος να αγοράσετε ένα μικρό SUV και χρειάζεστε το πιο ευρύχωρο, η απάντηση για κάθε κατηγορία, βρίσκεται στις επόμενες σελίδες, με νούμερα που δεν λένε ψέματα. 

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις