Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

SUV βενζίνης με πραγματικά χαμηλή κατανάλωση

23/1/2019

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο, που ακόμα και SUV βενζίνης πετυχαίνουν κατανάλωση κάτω από 7 λτ./100χλμ. Δεν είναι μόνο το ντίζελ οικονομικό πλέον και αυτό το αποδεικνύει η παρακάτω τριάδα.

Οι πωλήσεις των SUV ανά τον κόσμο, έχουν πάρει φωτιά τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν απορεί. Μεγάλοι χώροι, ποιότητα, απόσταση από το έδαφος και ανέσεις από το μέλλον, τα έχουν κάνει ανάρπαστα. Όταν μάλιστα συνδυάζονται και με χαμηλές καταναλώσεις, μιλάμε για αυτοκίνητα ευκαιρίες. Επιλέγουμε 3  SUV βενζίνης που δεν τους καίγεται καρφί για το μέλλον του πετρελαίου.

 
Peugeot 3008: Από 26.400 ευρώ έρχεται να εκπροσωπήσει επάξια την γαλλική εταιρία σε αυτή τη μάχη. Δυνατό, φρέσκο και πολλά υποσχόμενο καταφέρνει πραγματική κατανάλωση στα 6,6 λτ./100χλμ.

Toyota C-HR: Από 19.670 ευρώ, η προσφορά της Toyota με το εντυπωσιακό C-HR που πετυχαίνει φοβερή κατανάλωση, ακόμα και στην μη υβριδική του μορφή. 7.4 λτ./100χλμ. από ένα φουτουριστικό αμάξι, που κερνάει στυλ.

Citroen C3 Aircross: Από 17.460 το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας ήρθε να αντικαταστήσει το πάλαι ποτέ πολυχρηστικό C3 Picasso, κρατώντας τους τεράστιους χώρους, έχοντας όμως έναν νέο κινητήρα βενζίνης διαμάντι. Πραγματική κατανάλωση 6.6 λτ./100χλμ και στυλ για όλους. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις