Μονομαχία Καυσίμων... Ρίχνουμε φως στο Σκοτάδι της κατανάλωσης

Διαβάστηκε από 74650 αναγνώστες - 20/7/2019

Τελικά ποιο καύσιμο είναι πιο οικονομικό για την τσέπη μας σήμερα? Όχι μετά από 10 και 20 χρόνια, αλλά σήμερα... Diesel ή Φυσικό αέριο? Hybrid ή Βενζίνη? Ηλεκτρικό ή Υδρογόνο? Και τι γίνετε με τις επιδόσεις? Μπορείς να κινείσαι με γοργούς ρυθμούς και να κάνεις παράλληλα και οικονομία

 
 
Το σημείο συνάντησης είχε καθοριστεί εκ των προτέρων και ήταν το λιμάνι του Αμβούργου, η διαδρομή επίσης, το ίδιο και οι συμμετέχοντες, τι κι αν μερικοί κοιμήθηκαν λίγο παραπάνω, τίποτε δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε αυτή τη διαδρομή που σκαρώσαμε. Μετά την εμφάνιση και του πιο  αγουροξυπνημένου και αργοπορημένου, όλοι οι οδηγοί, οι οποίοι έχουν φροντίσει από πριν για τον ανεφοδιασμό των αυτοκινήτων τους, είναι στις θέσεις τους.Ύστερα από την καθιερωμένη φωτογράφηση οι οδηγοί παίρνουν θέση στα αυτοκίνητα τους. Οι όροι του παιχνιδιού είναι απλοί και ξεκάθαροι..
Μηδενίζουμε το χρονόμετρο, ξεκινάμε από το λιμάνι του Αμβούργου και τερματίζουμε στην Allianz- Arena στο Μόναχο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μηδενίζουμε ξανά, αν είναι να πάμε για καφέ, τουαλέτα ή ανεφοδιασμό. Ο καθένας καταγράφει ότι θεωρεί σημαντικό. 6 διαφορετικοί κινητήρες, ένα οδοιπορικό με προορισμό το Μόναχο. Ποιος θα φτάσει άραγε πρώτος στο Oktoberfest?
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ