Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σύγκριση του Micra, με το Fiesta, το i20 και το Mini One

Διαβάστηκε από 32325 αναγνώστες - 6/10/2019

Η Nissan με τo Micra, μπαίνει στην κατηγορία των 100άρηδων και θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων με επιδόσεις. Πως θα το υποδεχτούν τα Ford Fiesta, Hyundai i20 και Mini One?

Διασκέδαση χωρίς παραχωρήσεις όπως ονειρεύεται η ανθρωπότητα.. Οι πολλές σοκολάτες οδηγούν σε πάχος, τα κοκτέιλ σε πονοκεφάλους και το πατημένο γκάζι σε παραβάσεις. Αλλά υπάρχει και διαφορετικός τρόπος..

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τέσσερις κατασκευαστές μικρών αυτοκινήτων με τους 100 ίππους τους, μερικά από τα οποία κοστίζουν πολύ κάτω από 20.000 ευρώ. Ο νεότερος στην ομάδα είναι το Nissan Micra 1.0 IG-T. Το νέο τρικύλινδρο turbo προσφέρει ακριβώς 100 ίππους και προσδίδει το γρήγορο στιλ, σε φρέσκια έκδοση. Για να δούμε αν τα καταφέρνει, το φέρνουμε αντιμέτωπο με τρεις δυνατούς αντιπάλους της κατηγορίας, σε ένα εφ΄όλης της ύλης συγκριτικό.
Πρώτα απ όλα το Ford Fiesta, το οποίο ανανεώθηκε κάτι λιγότερο από δύο χρόνια πριν, με επίσης τρικύλινδρο turbo EcoBoost κινητήρα με 100 ίππους και οδική συμπεριφορά που προσαρμόζεται στην καθημερινή ζωή.
Το πρόσφατα ανανεωμένο Hyundai i20 1.0 T-GDI κινείται με τον ίδιο τρόπο όπως το Micra και το Fiesta, αλλά με τους μεγάλους χώρους και την πλούσια πενταετή εγγύηση τοποθετείται υπέρ των αγοραστών.
Τέλος, το Mini One. Ο τρικύλινδρος 1,5 turbo κινητήρας του, από τη μητέρα BMW, αποδίδει 102 ίππους. Θα δούμε αν αυτό είναι αρκετό για το γνωστό mini-racer. Σε κάθε περίπτωση, και οι τέσσερις μικροί κατεργάρηδες, υπόσχονται μια καλή δόση οδηγικής απόλαυσης και διασκέδασης. Ποιος όμως σερβίρει αυτή τη διασκέδαση με πειστικό τρόπο χωρίς τύψεις?
Ας το μάθουμε!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις