Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα 3 πιο εμπορικά μικρά

Διαβάστηκε από 8631 αναγνώστες - 18/4/2018

Σε μία πολύ δυνατή αυτοκινητιστικά χρονιά που μας πέρασε, οφείλουμε να ξεχωρίσουμε αυτούς που συμπλήρωσαν τα τρία πρώτα σκαλιά του βάθρου των πωλήσεων. Στην πιο εμπορική κατηγορία, αυτή των μικρών, έχουμε τρία μοντέλα που ξεχώρισαν, από κάθε άποψη.

Το 2017 οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων παρουσίασαν αύξηση και έδωσαν μία πολύ καλή ανάσα στον κλάδο. Για μία ακόμη χρονιά, εξετάζοντας φυσικά την κατηγορία των μικρών, την πρωτιά διατήρησε το Toyota Yaris, με τα Opel Corsa και Peugeot 208 να το πλαισιώνουν στην κορυφαία τριάδα. Επιλέγουμε τις βενζινοκίνητες εκδόσεις τους, καθώς το diesel υποχώρησε σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Toyota Yaris 1.5 με 111 άλογα από 13.100 ευρώ: Το Toyota Yaris είναι ένα από τα απόλυτα best seller της ελληνικής αγοράς και όχι άδικα, αφού διακρίνεται για τον πρακτικό και ολοκληρωμένο του χαρακτήρα σε συνδυασμό πάντα με την αξιοπιστία και την υποστήριξη, που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία.

Opel Corsa 1,0T με 115 άλογα από 15.500 ευρώ: Το Corsa, εδώ και 32 χρόνια, αποτελεί το μοντέλο ορόσημο στην γκάμα της Opel. Στην 5η του γενιά πλέον, είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ, με πλήθος τεχνολογιών, έχοντας αποτινάξει από πάνω του τις παιδικές ασθένειες του παρελθόντος.

Peugeot 208 με 110 άλογα από 15.200 ευρώ: Το μικρό Peugeot 208,  με τον ισχυρό βενζινοκινητήρα PureTech κάτω από το καπό του και το χειροκίνητο κιβώτιο, αποκτά τον τσαμπουκά και την αγριάδα που του έλειπε.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις