Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα καλύτερα SUV από 15.000 ευρώ

Διαβάστηκε από 9173 αναγνώστες - 18/9/2018

SUV για όλες τις τσέπες και όλα τα γούστα. Παρουσιάζουμε την πιο δυνατή 5άδα που προσφέρει τα περισσότερα ζητώντας τα λιγότερα. Δεν έχουν πλημμυρίσει τυχαία τους ελληνικούς δρόμους.

Δεν λέει να κοπάσει η τρέλα γύρω από τα SUV. Μικρά, μεσαία, μεγάλα, όλα είναι στη μόδα και η αλήθεια είναι πως ήρθαν για να μείνουν. Επειδή όμως και τα πορτοφόλια όλων δεν είναι ίδια, παρουσιάζουμε τις 5 πιο συμφέρουσες επιλογές γύρω από την κατηγορία των Crossover. Με τιμές που ξεκινούν από τις 15.000 ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα το πακέτο εξοπλισμού και τον κινητήρα, ακόμα σκέφτεστε αν αξίζουν;

1. Kia Stonic από 15.090 ευρώ: Μία μεγάλη εταιρία όπως η Kia δεν θα μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, όσο ο ανταγωνισμός βομβαρδίζει την αγορά με crossover. Ρίχνει στην αρένα το Stonic και στο καναβάτσο όσους φοβούνται να τολμήσουν.

2. Hyundai Kona από 16.090 ευρώ: Τα SUV είναι ένα κομμάτι που η Hyundai διαθέτει μεγάλη πείρα και ανέκαθεν πόνταρε πολλά. Γεμίζει τη φαρέτρα της με το ολοκαίνουργιο Kona, και βάζει φωτιά σε μία ήδη φλεγόμενη κατηγορία.

3.Seat Arona από 14.950 ευρώ: Το νέο SEAT Arona είναι ακόμα μία έλευση για το καυτό κομμάτι των crossover και των SUV και ειδικά για το νευραλγικό τμήμα της μικρής κατηγορίας.

4. Peugeot 2008 από 14.800 ευρώ: Το 2008 είναι ο ελβετικός σουγιάς της γαλλικής φίρμας και αυτό γιατί καταφέρνει να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα από πολλές και διαφορετικές κατηγορίες.

5. Renault Captur από 14.680 ευρώ: Φινετσάτο, με 30 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και έξι πακέτα διαμόρφωσης της καμπίνας. Θέλετε κάτι παραπάνω για να Capsureuteite;


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις