Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ford Focus VS Mazda 3 VS Peugeot 308

Διαβάστηκε από 33767 αναγνώστες - 18/8/2019

Τρία μοντέλα έρχονται αντιμέτωπα με τη μόδα των SUV. Πρόκειται για μικρομεσαία με diesel κινητήρα, που διαθέτουν και μπόλικο ταλέντο. Το νέο Mazda 3 συγκρίνεται με τα Ford Focus και Peugeot 308 όταν μόνο ένας μπορεί να πάρει το βραβείο του καλύτερου.

Όλος ο κόσμος πλέον αγοράζει SUV.. Εντάξει, σε όλους μας αρέσει να κάθόμαστε ψηλά, αλλά ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι πιο κομψό, πιο απλό και πιο «μετρημένο».. Το Ford Focus έχει βρει τη σωστή συνταγή εδώ και πολύ καιρό. Πολύ καλά τα καταφέρνουν και οι Γάλλοι με το Peugeot 308.. 5θυρα αυτοκίνητα με μήκος κοντά στα 4 m, που παρέχουν ανέσεις, οδηγική απόλαυση και ευχρηστία με κόστος προσιτό σε πολύ κόσμο. Πόσω μάλλον όταν τα έξοδα περιορίζονται και σε ό,τι αφορά τα καύσιμα, από τη στιγμή, που κάτω από το καπό βρίσκονται οικονομικοί diesel κινητήρες.



Μία από τις πιο νέες συμμετοχές σε αυτήν την κατηγορία είναι το νέο Mazda 3, το οποίο κυκλοφόρησε σε πολλές Ευρωπαϊκές αγορές πριν από λίγες εβδομάδες. Με ποιο τρόπο μπορούν να αντιδράσουν η Ford και η Peugeot στην... εξ-Ασίας επίθεση? Την απάντηση δίνει η συγκεκριμένη συγκριτική δοκιμή με στόχο... τον καλύτερο!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις