Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τι οδηγούν οι πιο διάσημοι celebrities?

Διαβάστηκε από 22393 αναγνώστες - 28/1/2020

Οτιδήποτε αγοράζουν ή χρησιμοποιούν οι παγκοσμίου φήμης celebrities γίνεται είδηση. Πόσο μάλλον όταν γίνεται λόγος για τα αυτοκίνητα με τα οποία επιλέγουν να μετακινούνται ακόμα και για τις πιο κοντινές αποστάσεις. Δείτε τι οδηγούν τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας showbiz.

Όταν τα ετήσια εισοδήματα των πιο διάσημων ανθρώπων παγκοσμίως μετρώνται σε 7ψήφια νούμερα, λογικό και επόμενο είναι τα αυτοκίνητα που επιλέγουν να οδηγούν επί καθημερινής βάσεως να μην είναι και τα πιο συνηθισμένα. Διαλέξαμε μερικές εντυπωσιακές περιπτώσεις και σας τις παραθέτουμε.

Ο διάσημος ράπερ 50Cent παρά τα επεισόδια χρεωκοπίας και ξεπερνώντας κάθε οικονομικό εμπόδιο,  καταφέρνει να οδηγεί μία Rolls Royce Phantom με χρώμα ειδικής παραγγελίας, το οποίο δίνει μοναδικές παραστάσεις όταν το χτυπά ο ήλιος. Αυτό το μοναδικό απόκτημα του γνωστού ράπερ δεν είναι μυστικό καθώς σχεδόν κάθε Κυριακή συνηθίζει να γυρνά στους δρόμους της Νέας Υόρκης και να απαθανατίζεται με φαν του.


Ο πολύ γνωστός ηθοποιός Samuel L Jackson ο οποίος καταφέρνει να διατηρήσει ένα από τα μεγαλύτερα κασέ στο Χόλυγουντ μεταξύ άλλων διαθέτει και μία υπέροχη Lamborghini 57 S την οποία αγόρασε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, δωρίζοντας τα λεφτά σε μία γνωστή αμερικάνικη οργάνωση για την ασφάλεια των παιδιών.



Δείτε στην επόμενη σελίδα τη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα διασήμων.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις