Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Όταν τα λεφτά δεν κρύβονται

    Διαβάστηκε από 22385 αναγνώστες - 28/1/2020

    Η πιο γνωστή κληρονόμος παγκοσμίως των ακριβώς ξενοδοχείων Hilton, Paris, δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλέξει όποιο αυτοκίνητο ήθελε. Από όλες τις επιλογές λοιπόν, προτίμησε μία Mercedes SLR την οποία δεν σταματά να οδηγά η ίδια, με αποτέλεσμα το ντουλαπάκι, να είναι σχεδόν γεμάτο από κλήσεις της τροχαίας για υπερβολική ταχύτητα και επικίνδυνη οδήγηση.


    Ο γνωστός τραγουδιστής Justin Timberlake προτίμησε ένα επιβλητικό Jeep Wrangler Unlimited για τις μετακινήσεις του και γιατί όχι! Λογικά με τόσες θαυμάστριες που θα τον καταδιώκουν, χρειάζεται ότι κοντινότερο σε συμβατικό τανκ.


    Ο πιο εμβληματικός center στην ιστορία του NBA Shaquel Oneil έχει διαλέξει ένα αυτοκίνητο ανάλογο του μεγέθους του. Όπως βλέπετε και στη φωτό, ο πανύψηλος πρώην μπασκετμπολίστας οδηγεί ένα custom made Ford F-650 το οποίο μετά από αρκετές τροποιποιήσεις είναι σε θέση να προσφέρει την σωστή άνεση σε έναν θηριώδη γίγαντα.


    Ο Tom Cruise έχοντας πρωταγωνιστήσει σε τόσες περιπέτειες δεν θα μπορούσες φυσικά να οδηγεί κάτι αργό ή βαρετό. Έτσι προτίμησε την τελευταία Porsche 911 με κάνα δυο καλούδια εξτρά, της δικής του προτίμησης. Πώς σας φαίνεται;


    Αν και έχει καιρό να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ταινία, ο πολύ γνωστός Eddie Murphy διαθέτει ένα πολύ πλούσιο γκαράζ του οποίου το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί μία Mercedes SLS την οποία όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δεν αφήνει να ακουμπήσει κανένας άλλος.

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει