Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Οι πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις και το club του Prius

    Διαβάστηκε από 22365 αναγνώστες - 28/1/2020

    Παραμένοντας στους ηθοποιούς, ο εξίσου πολύ γνωστός Matt Damon μάλλον θέλει να τραβάει τα φλας πάνω του ακόμα και στην κυριακάτικη βόλτα του, καθώς η επιλογή ενός κίτρινου Tesla Roadster αυτό δηλώνει.


    Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga φαίνεται πως έχει εξαιρετικό γούστο και στα αυτοκίνητα καθώς δεν σταματά να οδηγεί το νέο της απόκτημα, μία Lamborghini Huracan. Εντάξει θα ήταν κρίμα να καθόταν στο γκαράζ ένα τέτοιο αυτοκίνητο.


    Το πιο καυτό όνομα αυτή τη στιγμή στο Χόλυγουντ δεν είναι άλλο από τον πρώην παλαιστή και νυν αστέρα του κινηματογράφου The Rock Dwayne Jonson. Όπως ο ίδιος δήλωσε, αρχικά δοκίμασε αρκετά supercars όμως η μυική του μάζα δεν το άφησε στιγμή να τα ευχαριστηθεί, έτσι κατέληξε στο πολύ πιο άνετο Ford F-150.


    Ο πολύ διάσημος και μικρού αναστήματος Kevin Hart κάνει την διαφορά. Πρόσφατα έκανε δική του τη νέα Mercedes G65 αφού πρώτα τις πρόσθεσε αρκετές νέες λεπτομέρειες όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες. Τι λέτε του πάει;


    Ο μέχρι πέρυσι πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο Bill Gates έχει αποδείξει αρκετές φορές την οικολογική πλευρά του αλλά και το πορτοφόλι του. Έτσι ενώ η ουρά για ένα Tesla Model –X είναι τεράστια, φυσικά κατάφερε να προμηθευτεί πρώτος ένα μοντέλο και να το λατρέψει όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξη του.


    Ο bodybuilder, ηθοποιός αλλά και κυβερνήτης της Καλιφόρνια ¶ρνολντ Σβαρτζενέγκερ όταν δεν ασχολείται με ένα από τα Hummer που διαθέτει, απολαμβάνει όπως ο ίδιος λέει μία βόλτα με το πιο καλιφορνέζικο αυτοκίνητο από όλα, την Porsche 911.


    Ο μέχρι πρότεινος πιο περιζήτητος εργένης του Χόλυγουντ Gorge Clooney έκανε το μπαμ όταν παρήγγειλε και έλαβε πρώτος στο κόσμο ένα Tango 600! Το πολύ μικρό αυτοκίνητο δύο ατόμων και κινείται αμιγώς ηλεκτρικά χαρίζοντας τρομακτικές για το μέγεθος του επιδόσεις, όπως το 0-100 σε 4 δευτ.



    Τι γίνεται με τα Prius

    Μία τεράστια ομάδα celebrities έχει πει όχι σε γρήγορα και φανταχτερά supercars και έχουν πει το ναι στο πιο καλοπουλημένο υβριδικό αυτοκίνητο στο κόσμο. Ο λόγος για το Toyota Prius το οποίο μεταξύ των εκατομμυρίων κατόχων του βρίσκονται και :

    • Ryan Gosling
    • Julia Roberts
    • America Ferrera
    • Leonardo DiCaprio
    • Kirsten Dunst
    • Jeff Goldblum
    • Danny DeVito
     
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει