Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
55 χρόνια AMG-Ειδική έκδοση Mercedes G 63
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

55 χρόνια AMG-Ειδική έκδοση Mercedes G 63

23/3/2022

Το «ειδικό» τμήμα της Mercedes, η AMG κλείνει τα 55 της χρόνια και τα γιορτάζει με μία νέα έκδοση για την G 63, διαθέσιμη αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά.

Τα 55 κεράκια σβήνει η AMG

Οι Γερμανοί αποκάλυψαν τη νέα Mercedes-AMG G 63 Edition 55, με σκοπό να γιορτάσει τα 55 χρόνια παρουσίας που συμπληρώνει το τμήμα επιδόσεων AMG της Mercedes.

Εμφάνιση που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες G 63

Μέχρι στιγμής η ειδική έκδοση του σκληροπυρηνικού SUV διατίθεται μόνο για την αγορά της Ευρώπης, με τη νέα Mercedes-AMG G 63 Edition 55 να κοστίζει 17.850 ευρώ παραπάνω από την G 63, που στην Ελλάδα έχει τιμή εκκίνησης τα 297.500 ευρώ. Η νέα ειδική εορταστική έκδοση του πολυτελούς και πανίσχυρου SUV είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε μαύρο ή λευκό χρώμα, ενώ ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες G 63 με τα μοναδικά στιλιστικά χαρακτηριστικά και τους τροχούς 22 ιντσών. Τα πακέτα AMG Night I και II αποτελούν μέρος του εξωτερικού πακέτου, με πληθώρα από μαύρες λεπτομέρειες στη μάσκα, τα φλας, τα φωτιστικά σώματα, αλλά και μία ασημί τάπα στο ντεπόζιτο που φέρει το όνομα AMG.  

Εσωτερικό με επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι και ανθρακόνημα

Η πολυτέλεια χαρακτηρίζει και το εσωτερικό, με επενδύσεις από ανοξείδωτο ατσάλι με κόκκινα φωτιζόμενα γράμματα AMG, μαύρα πατάκια AMG με κόκκινες ραφές και το λογότυπο «Edition 55» αλλά και ένα τιμόνι καλυμμένο με μικροΐνες. Την εμφάνιση της καμπίνας ολοκληρώνουν τα καθίσματα από μαύρο δέρμα nappa και λεπτομέρειες από carbon όπου κι αν κοιτάξεις.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε