Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

AC Schnitzer: BMW Σειρά 8 (+video)

30/5/2019

Με ένα extreme kit αναβάθμισης εξοπλιζει τη Σειρά 8 της BMW ο οίκος βελτίωσης της AC Schnitzer. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ισχύ της νέας 8άρας..

O oίκος AC Schnitzer παρουσίασε χθες τα πρώτα μέρη που ετοίμασε για τη νέα Σειρά 3 και τώρα αποκαλύπτει το ολοκληρωμένο βελτιωτικό πακέτο του για τη νέα 8άρα.



Όσον αφορά τον τομέα της ισχύος, στην έκδοση 840d, ο 6κύλινδρος 3,0 λίτρων κινητήρας των 320 ίππων και των 680 Νm ροπής, χάρη σε μια σειρά από αναβαθμίσεις αποδίδει τώρα 380 άλογα και 780 Nm ροπής. Στην έκδοση Μ850i, ο V8 twin-turbo των 4,4 λίτρων είναι τώρα πιο ισχυρός κατά 90 άλογα και 90 Νm ροπής, φτάνοντας σε συνολική ισχύ τα 620 PS και τα 840 Nm ροπή. Για αυτούς που θέλουν την 8άρα τους να μην «ξερνάει» από την εξάτμιση, ο οίκος ανέπτυξε δύο σπορ σιγαστήρες αλλά παράλληλα, φρόντισε να μειώσει την απόσταση του grand tourer από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά για να του δώσει πιο επιθετική εμφάνιση.
 

Αρκετή είναι η φροντίδα που έλαβε το μοντέλο και στην εξωτερική του εμφάνιση, κάνοντας εκτενή χρήση ανθρακονήματος. Συγκεκριμένα, η AC Schnitzer προσφέρει νέους εμπρός και πίσω διαχύτες, μικρούς αεραγωγούς στο καπό, πλαϊνές ποδιές, μεγάλη πίσω αεροτομή, φωτιστικό σώμα φρένου χαμηλά στον προφυλακτήρα εμπνευσμένο από τα μονοθέσια της F1, εμβλήματα του οίκου κ.α.
Η νέα εμφάνιση της 8άρας ολοκληρώνεται είτε με AC3 σφυρήλατες ελαφρού κράματος είτε με AC1 ζάντες μεγέθους 20 ιντσών. Τέλος, όσον αφορά το εσωτερικό, οι διαφοροποιήσεις είναι λίγες και περιλαμβάνουν εκτενή χρήση αλουμινίου σε αρκετές επιφάνειες.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις