Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

AC Schnitzer: Ιδού η δική μας BMW Σειρά 3

29/5/2019

Ο πασίγνωστος οίκος AC Schnitzer παρουσίασε το βελτιωτικό kit αναβάθμισης, για την νέα BMW Σειρά 3, για όσους θέλουν να κάνουν τη νέα 3άρα πιο ξεχωριστή..

O γνωστός για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει στα μοντέλα της BMW, oίκος AC Schnitzer, δεν έχασε χρόνο και παρουσίασε την δική του πρόταση για την aftermarket περιποίηση της νέας BMW Σειράς 3, λίγο χρονικό διάστημα μετά την παρουσίαση της νέας G20 γενιάς.

Μέχρι αυτή την στιγμή, όλα τα καλούδια που έχει ετοιμάσει η εταιρεία μπορούν να πωληθούν μόνο ξεχωριστά αλλά, όπως ανακοινώνουν εκπρόσωποι του οίκου, μια σειρά από πακέτα που θα ικανοποιούν όλα τα γούστα θα λανσαριστούν μέσα στους επόμενους μήνες.
 

Επιστρέφοντας στην φροντίδα που έχει δεχτεί η νέα 3άρα, ο οίκος ανακοινώνει πως προσφέρει τώρα κάμποσα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα στον εμπρός προφυλακτήρα και στις πλαϊνές ποδιές και εμβλήματα AC Schnitzer. Ακόμα, προσφέρονται ζάντες AC1 19 ή 20 ιντσών και απολήξεις με φινίρισμα Sport Carbon, Sport Chrome ή Sport Black ενώ γίνεται λόγος πως προσφέρεται και νέα ανάρτηση που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 20 χλστ.
Σε ανάπτυξη αυτή την στιγμή βρίσκονται πλήθος νέων μερών που περιλαμβάνουν, μοναδικό σπορ σύστημα ανάρτησης, νέες διαφοροποιήσεις στο εμπρός σπόιλερ, πίσω αεροτομή κ.α. Αλλαγές κάτω από το καπό δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής και δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφόρηση για το αν ο οίκος θα ασχοληθεί με τον τομέα αυτόν στο μέλλον.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις