Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα πλαστικά στο ταμπλό του Renault Captur, που επιτέλους βρήκε το φινίρισμα, που του άξιζε. Οι αγοραστές μπορούν πλέον να βάλουν και περισσότερο «χρώμα».

Ανασχεδιασμένο είναι το υποβραχιόνιο-ντουλαπάκι ανάμεσα στα καθίσματα.

Εσωτερικό: Πιο ποιοτικό, πιο μοντέρνο, πάντα πρακτικό

7/12/2017

Το εσωτερικό του μικρού γαλλικού crossover εξακολουθεί να είναι από τα πιο μοντέρνα της κατηγορίας, ενώ η ανανέωση του μοντέλου έφερε εδώ τις σημαντικότερες αλλαγές. Το εσωτερικό πλέον είναι πιο ραφιναρισμένο από ποτέ, σε αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικότερα υλικά και χαρακτηρίζεται από αισθητά βελτιωμένο φινίρισμα, νέα και πιο άνετα καθίσματα και αναβαθμισμένα συστήματα infotainment με αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Η απτή αίσθηση ποιότητας είναι εμφανώς αναβαθμισμένη στο ανανεωμένο Captur ενώ, όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι 6 συνολικά διαθέσιμοι χρωματικοί συνδυασμοί στην καμπίνα, από τους οποίους μπορεί να επιλέξει ο αγοραστής, αυξάνουν ευχάριστα τις δυνατότητες personalization. 
Φυσικά συνεχίζουν να υπάρχουν οι πολυάριθμες πρακτικές λύσεις, όπως το ευρύχωρο, συρόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού Easy Life με χωρητικότητα 11,5 λτ, οι αφαιρούμενες με φερμουάρ επενδύσεις, το συρόμενο πίσω κάθισμα και ο μεγάλος χώρος αποσκευών που ανάλογα τη διαμόρφωση και χωρίς μάλιστα την πτώση των πίσω καθισμάτων, έχει χωρητικότητα από 377-455 λτ. Επιπρόσθετα, η ευρυχωρία της καμπίνας παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα, που αρκούν για την άνετη μεταφορά 4 ενηλίκων στο γαλλικό compact crossover. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ