Αποκαλύπτουμε το νέο VW Golf GTE [video]

Διαβάστηκε από 5078 αναγνώστες - 17/9/2019

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου VW Golf, η hybrid εκδοχή του συνελήφθει χωρίς καθόλου καμουφλάζ να κυκλοφορεί. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο αλλά και ένα video review με τα χαρακτηριστικά το πολυαναμενόμενου αυτοκινήτου της VW.

 
 
Οι πυρετώδεις δοκιμές όλων των εκδόσεων του νέου VW Golf, δεν έχουν σταματήσει λεπτό. Μπορεί να μην έχει ακόμα παρουσιαστεί επίσημα το best seller της Γερμανικής βιομηχανίας, αλλά μέχρι και τώρα έχουμε ήδη «δει» αρκετά από τα χαρακτηριστικά του.
Μια ακόμα κατασκοπευτική φωτογραφία στους δρόμους της Γερμανίας μας δίνουν ακόμα μια οπτική του Golf που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα. Αυτή την φορά, σειρά έχει η plug-in υβριδική έκδοση του VW Golf 8ης γενιάς να πραγματοποιεί δοκιμές στους δημόσιους δρόμους.
 

Ο σχεδιασμός του δεν έχει την παραμικρή διαφορά από το μη-hybrid μοντέλο, εκτός ίσως από την θύρα φόρτισης του αυτοκινήτου που υπάρχει στο εμπρός αριστερό φτερό. Ο κινητήρας που θα εξοπλίσει το συγκεκριμένο μοντέλο, θα είναι ο ίδιος με τον κινητήρα του Passat GTE. Το TSI plug-in κινητήριο σύνολο των 1.400cc έχει συνολική ισχύ 218 ίππους και 400Nm ροπής. Το νέο VW Golf GTE θα είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων και η αυτονομία κίνησης του, θα αγγίζει τα 60 χιλιόμετρα.

Η αναμονή βέβαια για την επίσημη παρουσίαση αλλά και δοκιμή του υβριδικού VW Golf, θα είναι μεγάλη, αφού θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2020.
Μέχρι τότε …υπομονή!