Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αποκλειστικό: Τα 15+1 hot μοντέλα που έρχονται
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκλειστικό: Τα 15+1 hot μοντέλα που έρχονται

Διαβάστηκε από 82833 αναγνώστες - 28/11/2022

Mercedes E-Class, VW Tiguan, Hyundai Ioniq 5 N, Opel Astra-e, Honda Civic Typer-R είναι μόλις μερικά από τα νέα μοντέλα που θα έρθουν μέσα στο 2023! Πάμε να δούμε ότι πιο hot θα πατήσει στις ρόδες στο δρόμο τον επόμενο χρόνο.

Τα μοντέλα του 2023 που θέλουν να γίνουν best sellers

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ήδη ετοιμάζονται για τα λανσαρίσματα του νέου χρόνου, με τις φωτογραφίες αρκετών αυτοκινήτων  να έχουν ήδη διαρρεύσει! Σας παρουσιάζουμε τα 16 πιο hot μοντέλα που στοχεύουν να γίνουν best sellers στην κατηγορία τους, καθώς και οχήματα που υπόσχονται επιδόσεις-φωτιά. Μέσα σε αυτά, έχουν και την αναβίωση ενός θρυλικού ονόματος. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Dacia Jogger Hybrid



Ξεκινάμε με ένα φιναλίστ του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023» και συγκεκριμένα το Dacia Jogger. Μπορεί ήδη να κυκλοφορεί στους δρόμους με θερμικούς κινητήρες και να εντυπωσιάζει με τους χώρους, αλλά μέσα στο 2023 θα το δούμε με υβριδικό κινητήρα Renault που θα αγγίζει τα 140 άλογα. Συγκεκριμένα το νέο κινητήριο σύνολο θα φέρει το υβριδικό σύστημα της «μαμάς» εταιρείας Renault, με τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα, τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ και το αυτόματο multi-mode κιβώτιο.
 

DS9 Facelift



H γαλλική απάντηση στη BMW σειρά 5 και στη Mercedes E-Class, το DS9 θα περάσει την πόρτα της ανανέωσης ώστε να είναι έτοιμο, να αντιμετωπίσει με επιτυχία τους ανταγωνιστές του και ταυτόχρονα να ευθυγραμμιστεί με τις ανάγκες και τις τεχνολογίες του σήμερα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε